وی یادآور شد: هماهنگی و تلاش بین مسئولان و کارکنان ادارات جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، ثبت اسناد و امور اراضی استان منجر به تعیین مالکیت اراضی کشاورزی استان می شود. جلوگیری از اختلافات در این زمینه
این مسئول تداخل اراضی کشاورزی در استان را بالای 40 درصد عنوان کرد و گفت: این رقم بالاتر از میانگین کشوری است که باید با تلاش و برنامه ریزی ویژه کاهش یابد.
وی با تاکید بر اینکه کردستان در تولید محصولات حرفی برای گفتن دارد، افزود: حساسیت در این زمینه در استان بالاست اما با وجود این زمین های زیادی در استان اختصاص داده شده و محدودیتی برای توسعه نداریم. زیرساخت ها و صنایع
وی با بیان اینکه در سفر به کردستان رفع تداخل مقررات موازی در یک منطقه نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت، افزود: در زمینه صدور اسناد کشاورزی و مدیریت تغییر کاربری در استان شاهد عملکرد خوبی بوده ایم به طوری که مجوز 364 صفحات و در مجموع 30 درصد زمین از تداخل پاک شده است.
نیازی با تاکید بر اینکه در زمینه صدور مجوز تغییر کاربری اراضی کشاورزی کردستان که در تبصره یک ماده یک کمیسیون به آن اشاره شد گام های خوبی برداشته شده است، افزود: در حوزه مشکل داریم. تغییر کاربری به خصوص در برخی باغات که بدون مجوز استفاده می شود تغییر کاربری وجود دارد که باید اخطار داده شود اما اگر تغییر کاربری برای تولید باشد پروانه آن صادر می شود.
رئیس سازمان امور اراضی کشور:
رئیس کل اراضی کشور از حذف تداخل 4.5 میلیون هکتار از 18 میلیون هکتار اراضی معاف کشور خبر داد.
رئیس سازمان امور اراضی کشور به صدور اسناد کشاورزی در کردستان نیز اشاره کرد و افزود: 70 هزار هکتار سند کشاورزی در استان صادر شده است و برنامه سازمان ثبت اسناد و املاک استان این است که 40 درصد از زمین ها خواهد شد. امسال انجام شود.
اکبر پیرمحمدی بر لزوم هماهنگی بیشتر امور اراضی و جهاد کشاورزی برای رفع تداخل اراضی استان تاکید کرد و گفت: زمین های مازاد نیز باید به کشاورزان اختصاص یابد.
absnews
absnews
مدیرکل ثبت اسناد و املاک کردستان نیز در این جلسه اعتبارات ابلاغی برای قراردادهای رفع تداخل اراضی استان را قابل قبول دانست و ادامه داد: نقشه قرارداد 40 هزار هکتار از اراضی ملی استان در حال تهیه و مستندسازی است. 20 هزار هکتار نیز ساماندهی خواهد شد.
نیازی از اهتمام دستگاه قضایی استان برای تثبیت اراضی ملی و کشاورزی و همچنین مقابله با کم کاری و کم کاری ادارات در این زمینه قدردانی کرد.
وی یکی از نگرانی های کردستان را نبود تصاویر ماهواره ای از دهه 40 دانست و بر چاره اندیشی برای رفع این مشکل تاکید کرد.
رئیس نظام مهندسی کردستان همچنین پیشنهاد داد که هزینه تشکیل پرونده برای حل اختلاف اراضی به استان ها پرداخت شود چرا که این هزینه ها در استان های مختلف متفاوت است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از سازمان جهاد کشاورزی، صفدر نیازی شهرکی روز یکشنبه در نشست صیانت از اراضی کردستان در سنندج اظهار کرد: برنامه ما در وزارت جهاد کشاورزی این است که ظرف دو سال و تا سال 1401 اختلاف اراضی را برطرف کنیم. انجام شده.
رئیس سازمان امور اراضی کشور افزود: آمار تداخل اراضی کشاورزی در استان کردستان رقم بالایی است که نیازمند همت ویژه و جهادی دستگاه های ذیربط است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز