به گفته وی، هر ساله با توجه به توان استانداری ها در تولید صیفی جات، شرایط بارندگی، هزینه های تولید و وضعیت صادرات، طرح تولید صیفی و سبزی را به صورت فصلی به استانداری ها ابلاغ می کنیم..
مدیرکل دفتر علوفه و فرآورده های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی، افزایش عملکرد و بهره وری را از جمله اهداف این اداره در زمینه سبزی و صیفی دانست و افزود: کاهش مصرف آب، توسعه سیستم های آبیاری جدید و مناسب و نهال، مبارزه با عوامل مضر و استفاده از بذر اصلاح شده از جمله برنامه هایی است که در جهت افزایش عملکرد و بهره وری عمل می کند..
وی میانگین افزایش تولید صیفی جات در فضای باز طی سه سال گذشته را حدود سه تن در هکتار اعلام کرد..
اصغری درباره سبزی و صیفی جات مورد نیاز گفت: کل نیاز کشور به صیفی جات و صیفی جات بدون احتساب سیب زمینی سالانه حدود 4 هزار تن است و به 550 هزار تن بذر سیب زمینی نیاز داریم و بیش از 99 درصد بذر سیب زمینی در داخل تولید می شود. کشور..
وی افزود: از چهار هزار تن بذر صیفی جات 700 تا 750 تن وارداتی و مابقی از تولیدات داخلی است..
مدیرکل دفتر فرآورده های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی درباره نقش شرکت های دانش بنیان در تولید بذرهای گیاهی و صیفی هیبریدی گفت: شرکت های دانش بنیان در زمینه تولید بذر صیفی جات فعال هستند و امیدواریم با ارائه محصولات بومی به کشاورزان بتوانیم در این زمینه اقدام کنیم. ، سهم بذر محلی در بازار بذر افزایش می یابد..
وی گفت: این شرکت ها در زمینه تولید کودهای تخصصی و ارائه این کودها به کشاورزان نیز فعال هستند..
خبرنگار: آزاده محبی