3 فرضیه روسیه در مورد بحران اوکراین

دیاکو حسینی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، در تحلیل خود از بحران اوکراین، با اشاره به اقدام پوتین در خصوص استقلال جمهوری های دونتسک و لوهانسک، اظهار کرد: آنها خواسته های روسیه را نادیده گرفتند و به این سوال توجهی نکردند، بنابراین این بی تفاوتی و این روند ادامه داشت تا اینکه علیرغم با هشدار پوتین، روسیه توانست شبه جزیره کریمه را ضمیمه کند.
وی افزود: اصرار غرب بر اوکراین و عضویت آن در ناتو امروز روسها را مجبور به ایجاد یک منطقه حائل در پی تصمیم پوتین برای الحاق و استقلال جمهوریهای دونتسک و لوهانسک کرد که میتواند عواقب جدی داشته باشد. جنگ.
در بیانیه این بیانیه آمده است: «البته روسیه در موقعیتی نیست که وارد یک رویارویی جدیتر شود، زیرا اقتصاد روسیه ضعیف است و در حال حاضر قادر به رقابت ژئوپلیتیکی با غرب نیست.»
حسینی خاطرنشان کرد: در اتفاقی که افتاد، روس ها سه راهبرد را در پیش گرفتند و در واقع پوتین روی سه موضوع شرط بندی کرده بود. او معتقد است که اروپا نمی تواند به استقلال انرژی از روسیه دست یابد و ثالثاً روسیه متقاعد شده است که اروپا، ایالات متحده و ناتو در صورت وقوع جنگ احتمالی از اوکراین حمایت نخواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین این سه فرضیه باعث شده روس ها به سمت جلو حرکت کنند، اما در بحث اقتصادی باید دید که اگر آسیب ببینند چقدر جدی هستند، البته حتی اگر روسیه بتواند بخشی از اوکراین را بگیرد، اما عواقب اقتصاد بسیار سنگین تر از آنچه می شود خواهد بود.
در چنین شرایطی، ما باید شاهد احیای جو جنگ سرد و در عین حال قویتر شدن ناتو باشیم، زیرا ایالات متحده موفق شده است که کشورهای عضو ناتو را دوباره به هم نزدیک کند، ناتویی که به گفته مکرون، رئیسجمهور فرانسه محقق ارشد گفت. او از مرگ مغزی رنج می برد، او در حال بهبودی بود و اروپا متوجه شد که بدون حمایت آمریکا نمی تواند عمل کند.
حسینی تاکید کرد: به هر حال روس ها به سمت یک جنگ تمام عیار پیش نمی روند و اروپا و آمریکا کاری از دستشان بر نمی آید. این موضوع باید از طریق دیپلماسی حل شود.
این تحلیلگر مسائل بین الملل با اشاره به اینکه جامعه اوکراین به دو گروه تقسیم می شود، گفت: بخشی از جامعه روسیه-اوکراینی احساس تعلق شدید به روسیه می کند، اما بخشی دیگر از جامعه به سمت اروپا و غرب گرایش دارد و این اختلافات در اوکراین وجود دارد.
وی افزود: به نظر می رسد اوکراین فریب وعده اروپا و غرب را خورده و بیش از حد بر حمایت آنها تکیه کرده و فکر نمی کرد روس ها حمله کنند اما برای آنها ثابت شده که این تصور اشتباه بوده است. اوکراین می تواند از حمایت سیاسی برخوردار شود، اما نه در حدی که بتواند به تنهایی با روس ها مقابله کند.
حسینی ادامه داد: زلینسکی باید واقع بین باشد و متکی به غرب نباشد، زیرا باید تنها راه مقابله با روسیه که دیپلماسی است را بپذیرد و چشم انداز قابل پیش بینی این است که نتواند به ناتو بپیوندد و باید بین روسیه و ناتو بی طرف بماند. ” باقی مانده.
این پژوهشگر ارشد مسائل راهبردی افزود: با توجه به تشدید بحران، تکیه زلینسکی به دیپلماسی دشوار است، بنابراین این صلاحیت روسیه است که با کاهش تنش، اوکراین را به مذاکره وادار کند تا تضمین های لازم را به دست آورد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شرق اوکراین به نفع روسیه است اما این بدان معنا نیست که روسیه کار آسانی دارد، زمین اگر جنگ زمینی شود روسیه گرفته می شود. چون افغانستان دیگری در حال ایجاد است، بهتر است روس ها از طریق دیپلماسی با کی یف گفتگو کنند.
absnews
یک پژوهشگر ارشد مسائل راهبردی در توضیح مفروضات روسیه درباره بحران اوکراین گفت: به نظر می رسد روس ها به سمت جنگ تمام عیار پیش نمی روند و باید از طریق دیپلماسی مشکل را حل کنند.
