45000 خانه لوکس شناسایی شده است
رئیس سازمان امور مالیاتی درباره میزان مالیات منازل و خودروهای لوکس گفت: در حوزه خودروهای لوکس در سال جاری 520 هزار خودرو لوکس شناسایی شد و در سال 1401 کمتر از 261 هزار خودرو لوکس شناسایی شد که اعلام شده است. مالیات 2200 میلیارد تومان یا 2 هزار میلیارد پسر وصول شد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، محمدهادی سبحانیان، رئیس سازمان امور مالیاتی امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: یکی از تکالیف قانونی ما اخذ مالیات از منازل و خودروهای لوکس است. در سال 1400 177 هزار خودرو لوکس ثبت نام شد که مالیات تعیین شده بالغ بر 2 هزار میلیارد تومان بود که 770 میلیارد تومان آن وصول شد.
رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: در سال 1401، 266 هزار خودرو لوکس شناسایی شد که 2 هزار میلیارد تومان آن به عنوان مالیات اعلام شد. سبحانیان ادامه داد: در سال 1401، 45 هزار خانه لوکس شناسایی و بالغ بر 2 هزار میلیارد تومان ابلاغ شد.
وی افزود: در سال 1401 حدود 45 هزار خانه لوکس شناسایی شد که مالیات این تعداد حدود 2 هزار میلیارد تومان تعیین شد که 6 میلیارد تومان آن اخذ شد.
سبحانیان ادامه داد: در سال 1400 حدود 12 هزار خانه لوکس شناسایی و بودجه آنها 700 میلیارد تومان بود که 392 میلیارد تومان مالیات و 25 میلیارد تومان محقق شد.
وی تصریح کرد: ما فقط وظیفه اخذ مالیات را بر عهده داریم اما قادر به شناسایی واحدها نیستیم.
رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: 520 هزار خودروی لوکس امسال در محدوده خودروهای لوکس شناسایی شد. ما تقریباً 11 میلیون حساب تجاری را شناسایی کرده ایم که از این تعداد 9 میلیون و 300000 حساب واقعی و بیش از 2 میلیون حساب حقوقی است.
سبحانیان ادامه داد: در سال 1400، 177 هزار خودروی لوکس شناسایی و مالیات تعیین شده بالغ بر 2 هزار میلیارد تومان بوده که 770 میلیارد تومان آن وصول شده است. در سال 1401، 266 هزار خودرو لوکس ثبت نام شد و 2 هزار میلیارد تومان در اظهارنامه مالیاتی داشتیم.
رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: سال گذشته 18 هزار میلیارد تومان شناسایی شد وی گفت: فرار مالیاتی با شرکت ها و صورتحساب های رسمی صورت می گیرد به عنوان مثال برخی شرکت ها برای فعالیت های مختلف 100 تا 200 فاکتور صادر می کنند.
معاون وزیر اقتصاد و دارایی ادامه داد: بررسی داده های مالی شناسایی شرکت های جعلی را در لیست سیاه آسان می کند.
وی گفت: استفاده از حساب های شخصی برای مقاصد تجاری یکی از ابزارهای فرار مالیاتی است که بیش از 180 هزار حساب بانکی شخصی با کارکرد تجاری شناسایی کرده ایم که باید بررسی شود.سبحانیان ادامه داد: 45 شخص حقیقی فاقد سوابق مالیاتی بوده و بیش از 500 میلیارد تومان گردش مالی داشته اند که در مجموع 66 هزار میلیارد تومان بوده است.
این مسئول گفت: یکی دیگر از راهکارهای فرار مالیاتی سوء استفاده از نام موسسات اعتباری در قرض الحسنه است. به عنوان مثال برخی از صندوق های قرض الحسنه با 1200 دستگاه کارتخوان فعال 143 هزار میلیارد تومان ورودی حساب داشتند.
رئیس سازمان امور مالیاتی کاهش مالیات بر ارزش افزوده واردکنندگان کالاهای اساسی را یادآور شد: این اقدام با هدف کاهش قیمت نهایی برای مصرف کننده کالاهای اساسی انجام شد.
تغییر قانون مالیات بر مشاغل مستلزم حداقل سود برای فروشندگان است
سبحانیان با اشاره به لزوم تصویب قانون مالیات بر مشاغل گفت: بیش از 100 سال است که این قانون در سایر کشورهای دنیا اجرا می شود و خوشبختانه این لایحه در شورای اسلامی شهر تصویب شده و منتظر تصویب آن هستیم. شورای نگهبان و شورای فرصت.
رئیس سازمان امور مالی افزود: این قانون با هدف حمایت از تولید و جلوگیری از دلالی تهیه و تصویب شده است، بنابراین در صورت تغییر در شکل قانون، حداقل سود برای دلالان تضمین می شود. 3 تا 4 درصد جمعیت
بدهی مالیاتی 1400 میلیارد تومانی فلان شرکت
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره تعطیلی فلان شرکت به دلیل بدهی مالیاتی گفت: این شرکت 1400 میلیارد تومان بدهی مالیاتی داشت. اگر بدهی های مالیاتی پرداخت نشود، نمی توانیم عدالت مالیاتی بگیریم.
مالیات بر ارزهای رمزنگاری شده
معاون وزیر امور اقتصادی درباره اخذ مالیات بر خرید و فروش ارز رمزنگاری شده گفت: طبق مواد 93 و 105 مالیات های مستقیم، کلیه شرکت ها، هر فعالیتی که درآمدزایی داشته باشد، مشمول پرداخت مالیات هستند. .
مالیات کسب و کار را به آرامی افزایش دهید
رئیس سازمان امور مالیاتی درباره مالیات بر شرکت ها گفت: 25 تا 30 درصد تولید ناخالص داخلی نصیب شرکت ها می شود اما مالیات این بخش کمتر از 6 درصد است.
وی افزود: هدف ما حمایت از مشاغل کوچک و ضعیف است، اما مالیات اصناف با درآمد خوب با شیب ملایمی افزایش مییابد تا به تدریج فاصله بین سهم اصناف از تولید ناخالص داخلی و مالیات کاهش یابد.
بررسی ویژه پرونده مالیاتی طبقات خاص
سبحانیان درباره فرار مالیاتی برخی مشاغل از جمله پزشکان گفت: برای مبارزه با فرار مالیاتی بین حرفه ها تبعیض قائل نمی شویم.
رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: رزمندگان صنفی اگر از پرداخت مالیات اجتناب کنند، نمی توانند از مزایای تبصره 100 برای اصنافی که پایانه مغازه دارند استفاده کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: همچنین این پرونده مالیاتی این صنوف به صورت ویژه مورد بررسی قرار می گیرد.