گروهی متشکل از 18 دادستان کل ایالات متحده گفتند که از تلاش مونتانا برای ممنوعیت برنامه ویدیویی کوتاه چینی TikTok حمایت کردند و از یک قاضی آمریکایی خواستند تا قبل از اعمال این ممنوعیت از 1 ژانویه، چالش های قانونی را رد کند.
به گزارش ای بی اس نیوز، دادستان های کل ایالت های تحت رهبری ویرجینیا شامل جورجیا، آلاسکا، یوتا، ایندیانا، نبراسکا، ایندیانا، آیووا، کنتاکی و داکوتای جنوبی اعلام کردند که شکایات TikTok و کاربران باید رد شود زیرا TikTok عمداً درگیر شده است. در فعالیت های فریبنده شیوه های تجاری که مردم را به اشتراک گذاری اطلاعات شخصی حساس که حزب کمونیست چین به راحتی می تواند به آنها دسترسی داشته باشد، سوق می دهد و در نتیجه، این پلت فرم به فرزندان مونتانا آسیب می رساند.
TikTok که متعلق به شرکت چینی ByteDance است، در ماه مه شکایتی را برای جلوگیری از ممنوعیت مونتانا، اولین ممنوعیت ایالتی در نوع خود، با این استدلال که این قانون حقوق آزادی بیان مربوط به اولین اصلاحیه ایالت و کاربران را نقض می کند، تنظیم کرد.
جلسه استماع درخواست TikTok برای جلوگیری از اجرای این ممنوعیت برای 12 اکتبر تعیین شده است.
ایالت ها می گویند TikTok که بیش از 150 میلیون کاربر در ایالات متحده دارد، در میان نگرانی ها در مورد نفوذ احتمالی دولت چین، درخواست های فزاینده ای را از سوی قانون گذاران آمریکایی برای ممنوعیت سراسری برانگیخته است. تلاشها برای تصویب قانونی که به دولت بایدن قدرت بیشتری برای ممنوعیت یا سرکوب TikTok میدهد، متوقف شده است.
ماه گذشته، آستین نادسن، دادستان کل مونتانا، گفت که قانونگذار و فرماندار ایالت در ممنوعیت فعالیت TikTok در مونتانا در حالی که توسط یک غریبه دشمن کنترل می شد، انتخاب درستی انجام دادند.
در ماه مارس، قانونگذاران TikTok را به انتشار محتوای مضر و ایجاد ناراحتی عاطفی در میان کاربران جوان متهم کردند. اما TikTok میگوید که دادههای کاربران ایالات متحده را با دولت چین به اشتراک نمیگذارد و نخواهد کرد و گامهای مهمی برای محافظت از حریم خصوصی و امنیت کاربران TikTok برداشته است.
مونتانا می تواند برای هر تخلف TikTok 10000 دلار جریمه اعمال کند، اما قانون مجازاتی را برای کاربران فردی TikTok اعمال نمی کند.
بر اساس برآورد TikTok، 380000 نفر در مونتانا، یا بیش از یک سوم از جمعیت 1.1 میلیونی ایالت، از این سرویس ویدئویی استفاده می کنند.
بر اساس گزارش رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق ایالات متحده، در سال 2020 تلاش کرد تا دانلودهای جدید TikTok را ممنوع کند، اما مجموعه ای از احکام دادگاه مانع اجرای این ممنوعیت شد.
انتهای پیام