به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، مهرداد عظیمی معاون وزیر تعاون، کار و حفاظت اجتماعی گفت: توسعه سرمایه انسانی، تدوین استانداردها و مضامین آموزشی، ارائه آموزش های حرفه ای، سنجش مهارت های حرفه ای و تربیت مربیان در حوزه صنعت. ، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر رسالت اصلی این سازمان است.
وی افزود: تدوین بیش از 11 هزار و 700 استاندارد مهارتی، ارائه حرفه آموزی به 5 میلیون و 200 هزار نفر با رشد 34 درصدی، ارزیابی صلاحیت های حرفه ای 4 میلیون و 100 هزار نفر با رشد 51 درصدی، رشد 1194 درصدی در صدور مجوز آموزشگاه های باز و انتقالی. . بیش از 60 درصد از ماموریت های ذاتی سازمان مربوط به بخش خصوصی بوده و طی دو سال گذشته نسبت به مدت مشابه عملکرد درخشان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در دو بخش دولتی و خصوصی بوده است. بخش ها
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور یکی از حوزه هایی که با افتخار تحریم ها را شکست صنعت کشور دانست و تصریح کرد: ایجاد هزار و 500 کارگاه مجاور و بین کارگاهی تا پایان سال به منظور ایجاد ارتباط بین آموزش و پرورش و صنایع یکی از راهبردهای اساسی این سازمان بر اساس شعار سال است.
عظیمی 659 مرکز و بیش از 4800 کارگاه آموزشی، بیش از 36 هزار آموزشکده فنی و حرفه ای آزاد و 40 هزار مربی بخش دولتی و خصوصی را بر توانمندی های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برای برقراری عدالت آموزشی خواست و گفت: بر اساس رصد آماری این سازمان. دادههای مربوط به پایینترین نرخ بیکاری در دو سال گذشته، 79 درصد از افراد شاغل و دارای درآمد آموزشهای فنی و حرفهای را دریافت کردهاند که نشاندهنده تأثیر فراوان آموزش حرفهای بر اشتغال است و توجه ویژهای به توسعه آموزشهای حرفهای شده است. با نگاهی به آینده کشور و توزیع مناسب منابع مالی لازم برای توسعه حرفه آموزی در کشور. و
وی با بیان اینکه آزمون های استخدامی در کشور به صورت تئوری و تئوری انجام می شود و گاهی کارکنان از مهارت کافی برخوردار نیستند، اذعان داشت: آزمون های مهارتی با دانش 25 درصد و 75 درصد تمرین و بازآموزی کارکنان در صنایع، پس از سنجش سنجیده می شود. صلاحیت حرفه ای و روند جذب نیروی کار جدی از مسیر قبولی در آزمون های سازمان آموزش فنی و حرفه ای، موفقیت این سازمان در ورود به عرصه اشتغال است.
absnews