پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

15 توصیه ای که در دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر انقلاب مطرح شد

رهبر معظم انقلاب اسلامی شامگاه دوشنبه به حدود سه هزار دانشجو و نمایندگان تشکل‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و علمی دانشگاه‌ها توصیه‌ها و دستوراتی درباره آینده نظام و کشور دادند.

به گزارش ای بی اس نیوز، گزیده ای از مهم ترین توصیه ها، بایدها و نبایدهای حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار با طلاب در 29 فروردین 1403 به شرح زیر است:

*تفاوت نگاه فعلی من با نگاه سال 1380 در این است که الان تاکیدم بر عدالت بیشتر شده است.

* طبیعت محیط دانش آموزی شاد، سرزنده، هیجان انگیز، مطالبه گر و هیجان انگیز است. هر پیشنهادی باید واقع بینانه و بالغ باشد و در عین حال دارای عمق تحلیلی و فکری باشد و به حل مشکلات کمک کند.

*دانش آموزان برای حفظ سبکی و طهارت ناشی از ماه رمضان باید از گناه دوری کنند. توجه داشته باشید که برخی از سخنان و نوشته هایی که بدون تحقیق، دقت و دقت در فضای مجازی نوشته می شود از مصادیق گناه سهل انگاری است و فرد باید در برابر خداوند پاسخگو باشد.

*دانشجو عنصری جوان، قدرتمند، با انگیزه، شایسته و آوانگارد است. انتظار می رود این دانش آموزان در آینده فعال و حساس باشند.

*مشکلات جامعه و کشور بسیار فراتر از موضوعاتی است که دانشجویان در این جلسه مطرح کردند. اگر جامعه دانش آموزی با فکر و برنامه ریزی، نظام کار و ارزشی را برای آینده کشور پایه ریزی کند و مسیر دستیابی به آن را مشخص کند، قطعا تا 5 سال دیگر مشکلات موجود کاهش می یابد.

15 توصیه ای که در دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر انقلاب مطرح شد

* همانطور که بارها گفته شد وظیفه اصلی دانش آموز درس خواندن است اما علاوه بر آن نگاه به مردم و جامعه و ارائه راه حل برای مشکلات از وظایف ضروری دانش آموزان است.

* محافظه کاری، انتقاد نکردن و شکایت نکردن را توصیه نمی کنیم، بلکه باید در هر گفتار و عملی دقت کنیم.

*دانش آموزان باید در آینده فعال و حساس باشند.

*آینده ای بهتر از امروز هدف اصلی کشور و نظام است. برای رسیدن به این هدف اساسی باید آرمان های خاصی را تعریف کنیم.

* آرمان های جمهوری اسلامی در دو عنوان کلی «اداری کشور به شیوه اسلامی» و «ارائه الگویی برای مردم جهان برای اداره خوب یک کشور» خلاصه می شود که شما دانشجویان باید از نظر محافل فکری و مطالعاتی، جلسات و ارتباط با صاحب نظران معتقد به انقلاب، تلاش و کوشش برای یافتن راه‌های جدید برای دستیابی به این دو عنوان را دنبال کرد.

* رفاه عمومی، امنیت فیزیکی و اخلاقی، پیشرفت علمی، ارتقای سلامت، جوان نگه داشتن جمعیت، انواع ساخت و سازها و ابداعات و عدالت از موضوعات اصلی مواد پیشرفت است.

*انتشار مطالب در فضای مجازی علیه افرادی که به هر دلیلی فرصت پاسخگویی ندارند مصداق نداشتن فرصت برابر است. عدالت فقط مربوط به مسائل مالی نیست، بلکه مربوط به آبرو، شغل و حیثیت است.

اخلاق، دینداری، تعاون، سبک زندگی اسلامی و ایثار از جمله موضوعات پیشرفت معنوی است. تحقق همه این مؤلفه‌ها و موضوعات مادی و معنوی، نیازمند برنامه‌ریزی، تفکر و تئوری جدید و به‌روز است که بر اساس آن جامعه دانشجویی باید پیوسته در این عرصه و دغدغه‌ها و مطالبات آن تلاش و کوشش کند.

*با حفظ این اعتبار باید کشور را از نظر علمی غنی کرد که البته خوشایند مستکبران، این قدرت و اعتبار برای ایران نیست.

*تشکل های دانشجویی باید به ویژه در محیط دانشجویی و داخل دانشگاه مؤثر باشند، در حالی که این تأثیر به چشم نمی آید یا ضعیف است.

* با توجه به تلاش‌هایی که در دانشگاه‌ها برای شناسایی دانشجویان ایرانی به‌عنوان پیرو غرب انجام می‌شود، تشکل‌های دانشجویی باید فعالانه با این تلاش‌ها مخالفت کنند.

* توصیه به اعضای تشکل های دانشجویی تقویت پشتوانه فکری و نظری خود است.

*دانشجویان ضمن نگاه انتقادی به تحولات متعدد در نقاط مختلف کشور نگاه غرور آمیزی دارند و به این تحولات افتخار می کنند.

*تفاوت آرا و اختلافات سیاسی بین تشکل ها اشکالی ندارد، اما همانطور که در ابتدای سال تاکید و تکرار کردم، اختلاف عقاید و افکار نباید منجر به دعوا و دعوا در هیچ سطحی از جامعه و نهادها شود.

انتهای پیام

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *