دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: هر شتابدهنده نوآوری 15 برابر بیشتر از قیل حمایت می شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر محمدجواد صدری مهر در دومین روز از گردهمایی بزرگ شتابدهنده های تخصصی نوآور، فرآیند شتابدهی را یک فعالیت خصوصی دانست و افزود: هر شرکتی که شرکتی را ثبت کند از آن درخواست مجوز نمی کند؛ در حالی که شرکتی به ثبت رسانده است. اما تدابیری اندیشیده شده است تا یک وزارتخانه بتواند مجوز فعالیت شتاب دهی مربوطه را صادر کند.
وی با اشاره به صدور گواهینامه صلاحیت شتاب دهنده گفت: گواهینامه صلاحیت، گواهی تایید صلاحیت مجموعه های شتاب دهنده است و از طریق آن اعلام می کنیم که این شتاب دهنده استانداردهای لازم را داشته و صلاحیت های لازم را دارد یا خیر؟
صدری مهر خاطرنشان کرد: اما امروز شاهدیم که گروه هایی به نام شتاب دهنده تشکیل شده و بعضاً منتورهایی را به کار گرفته اند که هیچ کار تجاری در بازار انجام نداده اند و فقط با یک سری عبارات انگیزشی کارها را انجام داده اند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور صدور گواهی صلاحیت را موجب ایجاد اعتماد دانست و یادآور شد: ما کشوری با منابع مالی و ارزی زیاد نیستیم و محدودیت های جدی داریم و نمی توانیم. برای حمایت از مجموعه های دانش محور، آبیاری غرقابی داشته باشید. بنابراین الگوی ما برای حمایت از دانش بنیان، آبیاری قطره ای است تا این مجموعه ها به برداشت برسند.
وی با بیان اینکه با این رویکرد مدل اعطای گواهی صلاحیت را تعریف کرده ایم تا بتوانیم حمایت کافی داشته باشیم، ادامه داد: بهترین شتاب دهنده های کشور توسط فناوری مرکز شتاب پارک پردیس بر اساس استانداردهای مرجع مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
به گفته وی، شتاب دهنده های دارای گواهی صلاحیت، شتاب دهنده هایی هستند که نسبت به سایر شتاب دهنده ها رتبه بالاتری دارند.
صدری مهر گفت: کاری که در حوزه شتاب انجام دادیم حمایت متعارف بود و هر شرکتی که مراحل شتاب دهی را طی کرد ده ها میلیون تومان حمایت شد اما در دوره جدید درصدد افزایش تعداد شتاب دهنده ها هستیم. کسانی که گواهینامه های صلاحیت دریافت می کنند و کسب و کار خود را توسعه داده اند، 15 برابر بیشتر از پشتیبانی قبلی پشتیبانی دریافت می کنند.
انتهای پیام