نایب رئیس صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی اعلام کرد: در حوزه مالکیت معنوی این صندوق خدماتی را ارائه می دهد که بیش از 14 خدمت رایگان اعم از ثبت اختراع تا سایر خدمات را برای بنگاه های دانش بنیان ارائه می دهیم، بسیاری از فعالیت های ترویجی و آموزشی نیز داشته است. در این منطقه انجام شده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، سازمان جهانی مالکیت فکری، روز جهانی مالکیت فکری را در سال 2023 به عنوان روز «زنان و مالکیت فکری؛ تسریع خلاقیت و نوآوری» نامگذاری کرده است و در همین راستا، صندوق نوآوری دومین رویداد «شکوفا» را با محوریت زنان کارآفرین دانش برگزار کرده است. – میدانی با حضور دکتر دهقانی فیروزآبادی; دستیار علمی و فناوری رئیس جمهور، دکتر خزعلی; معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده؛ دکتر خیاطیان; رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و دکتر نگهداری؛ رئیس مرکز پژوهش های شورای اسلامی در محل صندوق تشکیل جلسه داد.
سیاوش ملکی فر معاون صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی در افتتاحیه این رویداد از ایجاد این صندوق بر اساس قانون دانش بنیان مصوب سال 1388 مجلس خبر داد و گفت: بر اساس اعلام بنگاه های دانش بنیان. قانون حمایت، صندوق نوآوری وظیفه تامین مالی بنگاه های دانش بنیان را دارد.
وی گفت: این صندوق با سرمایه اولیه سه هزار میلیارد تومان کار خود را آغاز کرد و این صندوق به اعطای وام معروف است و با بیش از 70 خدمت اعم از تسهیلات، ضمانت، توانمندسازی و … به مشاغل دانش بنیان خدمات ارائه می دهد.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی در چند سال گذشته بیش از 37 هزار میلیارد تومان به کسب و کارهای دانش بنیان کمک کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت معنوی، صندوق خدمات بیش از 14 خدمت رایگان اعم از ثبت اختراع تا سایر خدمات را برای کسب و کارهای دانش بنیان ارائه می کند. فعالیت های تبلیغاتی و آموزشی زیادی در این زمینه انجام شده است.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به رویداد «شکوفا» گفت: سازمان جهانی مالکیت فکری هر ساله ششم اردیبهشت ماه روز جهانی مالکیت فکری را تعیین کرده است. امسال سازمان جهانی مالکیت فکری عنوان «زنان و مالکیت فکری; تسریع خلاقیت و نوآوری» و همین شعار را برای رویداد دوم انتخاب کردیم.
ملکی فر گفت: مسابقات آی پی را با 150 نفر برگزار کردیم که سوالات تخصصی زیادی مطرح شد که چه شرکت هایی در آن شرکت کردند.
انتهای پیام