اخبار سیاسی روز

12 ژوئیه یادآور فاحش ترین نقض حقوق بشر در آمریکا است

در این بیانیه آمده است: با بررسی دقیق و موشکافانه اقدامات تروریستی و ضد حقوق بشری آمریکا علیه کشورهای مختلف و اقدامات این کشور علیه کشورهای مختلف، سازمان های بین المللی حقوق بشر و سازمان های مردم نهاد فعال در این زمینه نیاز است. شهروندان آن را بررسی و دنبال کنید. باید در مجامع بین المللی و افکار عمومی مطرح شود.

در این بیانیه تاکید شده است: تحریم‌های یکجانبه آمریکا اثرات جبران‌ناپذیری بر مردم در حوزه بهداشت و سلامت گذاشته است و این تحریم‌ها مانع از برخورداری کودکان و سایر مردم ایران از حق سلامتی خود شده است. ممانعت از دسترسی مردم به تجهیزات پزشکی، نقض آزادی مردم در برخورداری از حق سلامت است و اگر منجر به درد و رنج بیشتر شود، کاملاً غیرانسانی است، حتی اگر عمدی نباشد. توسل به این اقدام اثرات جبران ناپذیری در ارتقای ارزش های حقوق بشری بر جای گذاشته است که گامی بزرگ به عقب برای حاکمیت قانون و شکست در تحقق آرمان های حقوق بشری تلقی می شود.

در این اعلامیه آمده است: مفهوم حقوق بشر همواره به صورت استثنایی و یک جانبه توسط قدرت های بزرگ تفسیر و به عنوان ابزاری علیه سایر کشورها مورد استفاده قرار می گیرد.

به گزارش حزب ای بی اس نیوز، مجمع جهانی صلح اسلامی در این بیانیه نوشت: 21 تیر یادآور یکی از تلخ ترین حوادث و خاطرات انقلاب اسلامی و مردم ایران و در عین حال یکی از بارزترین موارد نقض حقوق بشر توسط دولت مستکبر آمریکاست. آن اتفاق ناگوار حمله موشکی ناو جنگی آن کشور در خلیج فارس به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران بود. جنایت تلخی که در 21 تیر 67 رخ داد و منجر به شهادت 290 مسافر و خدمه این پرواز شد و این ماجرا برای همیشه چهره سران آمریکا را همچون لکه ننگی در جهان سیاه کرد.

این بیانیه می افزاید: صلح، عدالت، امنیت و حفظ کرامت انسانی به عنوان ویژگی های طبیعی انسان و در قالب مفاهیم اساسی حقوق بشر و کرامت انسانی همواره مورد احترام و تکریم ادیان الهی و نخبگان جهانی بوده است. امروزه نیز یکی از اساسی ترین موضوعات مورد بحث در حقوق بین الملل، حفظ صلح و امنیت جهانی و حفظ کرامت انسانی است. اما در می یابیم که این حقوق به طرق مختلف و به دلایل مختلف مورد ظلم و تضییع قرار گرفته و توسط افراد، گروه ها و حتی دولت ها مورد تهدید یا تضییع قرار گرفته و یا به صورت انحصاری و یک جانبه از آنها تعبیر و استفاده ابزاری شده است.

مجمع جهانی صلح اسلامی گفت: اقدامات جنایتکارانه آمریکا علیه بشریت، برداشتن نقاب از چهره مدافعان حقوق بشر امروز، نشان از بی اثر بودن نهادهای مدافع حقوق بشر و نمادهای غربی است. بنابراین افزایش اعتبار، وجهه جهانی و اعتماد به سازمان های بین المللی مستلزم بازنگری در عملکرد این سازمان هاست.

مجمع جهانی صلح اسلامی افزود: از نخبگان و اندیشمندان ایرانی درخواست می شود با اقدامات خود سعی کنند فضای فکری و ذهنی ابعاد سقوط هواپیمای مسافربری و اقدامات غیرانسانی دولتمردان آمریکایی علیه ملت ایران را روشن و زنده نگه دارند. به دنبال آن سازمان های حقوقی بین المللی که برای آنها امید است.

این بیانیه تصریح کرد: 21 تیر نمونه ای از فاجعه بزرگ انسانی علیه دولت و ملت ایران است. این فاجعه که توسط سیاست و قدرت توسط آمریکا رهبری شد، نمونه ای از نقض حقوق بشر آمریکایی است.

مجمع جهانی صلح اسلامی از همه آزادگان، نخبگان و آزادی خواهان در سراسر جهان می‌خواهد تا علیه مصادیق نقض حقوق بشر توسط دولتمردان آمریکایی و ادعاهای دروغین حقوق بشر به پا خاستند و جامعه جهانی را برای تحقق بخشیدن به این موضوع آگاه کنند. حقوق همه انسانها فارغ از نژاد، قومیت و مذهب باید با تمام توان تلاش کنند.

مجمع جهانی صلح اسلامی تصریح کرد: آمریکا که مدافع حقوق بشر و مبارزه با تروریسم در جهان است، یکی از بزرگترین ناقضان حقوق بشر و حامی تروریسم محسوب می شود. مواردی چون ضد نژادپرستی سیاه پوست، انتشار اسناد شکنجه توسط سیا، جاسوسی گسترده دولت ها و مقامات کشورهای دیگر، اعمال تحریم های ظالمانه و غیرقانونی مواد غذایی و مواد مخدر علیه کشورهای مختلف، حمایت گسترده از رژیم صهیونیستی. محاصره غزه، حمایت از گروه تروریستی داعش که فجیع ترین جنایت علیه بشریت و کشتار زنان، کودکان و غیرنظامیان در سوریه و عراق است، از جمله موارد نقض گسترده حقوق بشر و حمایت از تروریسم توسط آمریکاست.