110 گروه جهادی به روز ملی جهاد راه یافتند
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، اختتامیه جشنواره ملی جهادی 12 و 13 بهمن ماه در بخش های هنری، ادبی و تخصصی برگزار می شود و 3000 گروه جهادی پیش از این مراسم به ارائه آثار خود پرداختند.
بخش تخصصی جشنواره با توجه به بخش های یک گروه جهادی مورد نظر طراحی شده و در چهار موضوع زیر ایده ها، پروژه ها یا تجربیات فعالان جهادی را دریافت می کند:
– گسترش گفتمان جهادی در بین مردم
– شناسایی و استفاده از توانمندی های مردم در اقدامات جهادی
-ایجاد یک سازمان جهادی کارآمد و پایدار
– توسعه منطقه ای یا حل مشکلات در مناطق کمتر برخوردار
بخش هنری جشنواره ملی جهادی به بازنمایی فعالیت های گروه های جهادی در قالب عکس، پوستر، مستند و فیلم اختصاص دارد.
بخش ادبی نیز شامل شعر، خاطرات، خاطرات و داستان است.
جشنواره ملی جهادی با هدف هم افزایی بین گروه های جهادی در سال های اخیر به همت سازمان بسیج دانشجویی پایه گذاری و برگزار شد و هدف آن تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در انعکاس هنری فعالیت های جهادی به عموم مردم است.
قاسمی کجانی سرپرست گروه جهادی پیشرفت روستای کچان یکی از جهادگرانی است که با تلاش 43 نفر از جوانان تحصیل کرده گروه جهادی پیشرفت روستای کجان را تاسیس کرد.
کوجانی گفت: طرح تحول و توسعه کشاورزی و تولید مبتنی بر صنعت را بر اساس رویکرد جهادی خود بر اساس اسناد بالادستی روستایی تهیه کردیم.
یکی دیگر از گروه های جهادی حاضر در این جشنواره، گروه جهادی حمزه سیدالشهدا است که مرادی مسئول این گروه مدعی است که با فعالیت های فرهنگی این گروه، 15000 زندانی حافظ قرآن و با کمک از کاندیداهایی که با هماهنگی دادستانی انجام شد، توانستند بین سال های 1393 تا 2017 از زندان خارج شوند. تا سال 2017، 3 میلیون نفر در بخش های مولد و غیر تولیدی موفق شدند.
فلاحی رهیار رویداد جهاد نقش با اشاره به تنوع و گستردگی طرحهای گروههای جهادی میگوید اگر گروههای جهادی را مخاطب عام بدانیم، معمولاً به سازندگی مربوط میشود، اما در این جشنواره طرحهایی ارائه شد که تخصصی بود. ، جسورانه و حتی تکنولوژیک.
طهمورثی یکی دیگر از رهبران جهاد می گوید: با نگاهی به برنامه ها می بینیم که مسیرهای مختلفی با آزمون و خطا طی شده است و دلیل آن این است که این گروه ها مردمی هستند و به دستگاه های دولتی وابسته نیستند. و سازمان ها
حیدرپور دبیر رویداد جهاد نقش نیز مدعی است که مشارکت در این فرآیندها موجب پیشرفت این گروه ها می شود و ثانیاً گروه های طبقه بندی شده با کمک و تسهیلات نهادهایی که در منطقه ماموریت دارند از حمایت مادی و معنوی برخوردار می شوند. از محرومیت