اخبار اقتصادی روز

100 میلیارد تومان خسارت به جایگاه های سی.ان.جی

وی ادامه داد: با توجه به سهم صنعت سی.ان.جی که تنها 2 درصد از کل گاز مصرفی کشور است، اختصاص تنها یک درصد بیشتر به این صنعت برای صرفه جویی در سایر هزینه ها یا افزایش تولید به 12 میلیون دلار درآمد روزانه برای کشور می رسد. صادرات آن و کاهش چشمگیر آلودگی هوا.

به گزارش ای بی اس نیوز، حمیدرضا سهرابی امروز در نشست خبری با اشاره به اینکه بر اساس سامانه کارمزد جایگاه‌های CNG، هزینه جایگاه‌ها همواره بخشی از نرخ فروش به مشتری بوده است که منبع ثابت و متغیر است. هزینه ها و سود خالص جایگاه.بنابراین وضعیت اقتصادی یک پمپ بنزین مانند همه واحدهای صنعتی، کار دائمی، فعالیت مستمر و بدون وقفه آن و قطع مکرر بنزین جایگاه های CNG از یک طرف است. دست، مختل شدن هزینه های ثابت و متغیر آنها، ثانیاً باعث زیان دهی ایستگاه ها می شود و ثالثاً باعث ایجاد ایرادات و خسارت به تاسیسات و تجهیزات ایستگاه ها می شود که به دلیل راه اندازی مجدد پس از توقف های مکرر ایستگاه ها می باشد.

انتهای پیام

در ادامه احسان جانمحمدی – دبیر انجمن صنفی کارفرمایی CNG کشور – با بیان اینکه با توجه به اینکه مصرف کل جایگاه‌های CNG کشور تنها دو درصد از کل مصرف گاز کشور است، گفت: قطع گاز نیمی از جایگاه‌ها قطعی نیست. تنها کمک قابل توجهی است که مصرف را کاهش نداده و مشکل عدم تعادل تولید و مصرف را حل نکرده است، بلکه با تشکیل صف های طولانی انتظار در مناصب فعال، نارضایتی عمیق مردم به ویژه قشر آسیب پذیر جامعه را به همراه داشت.

وی گفت: از سوی دیگر با وارد کردن خسارات جدی به جایگاه‌های CNG که در حال حاضر به دلیل نداشتن حق اقدام عادلانه در آستانه ورشکستگی و تعطیلی قرار دارند و با تحمل زیان‌های انباشته در سال‌های اخیر، بحران ایجاد کرده است. وی با بیان اینکه فعالیت جایگاه‌های CNG حادتر می‌شود، گفت: انتظار می‌رود دولت تدابیر لازم را برای جبران خسارت وارده به جایگاه‌های CNG اتخاذ کند.

عضو هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایان CNG کشور گفت: قطع گاز جایگاه های CNG کشور در یک ماه گذشته به دلیل عدم سود حاصل از فروش و همچنین فنی بیش از 100 میلیارد تومان خسارت به جایگاه های CNG وارد کرده است. آسیب ناشی از قطع مکرر گاز و اتصال به تجهیزات پمپ بنزین.

در ادامه این جلسه محسن جوهری – رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایان CNG کشور – گفت: به گفته مسئولان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، قطع گاز جایگاه‌های CNG باعث شده است که این کاهش قابل توجه باشد. افزایش اقتصاد کشور از این افزایش مصرف بنزین در خودروها متاثر شد، وی افزود: رسیدن و حتی فراتر رفتن از سقف تولید بنزین در کشور موضوع بحث فعالان حوزه انرژی در سراسر کشور و نگرانی مقامات ارشد دولتی شد. و وزارت نفت به گفته فعالان CNG، عدم توجه دولت ها به توسعه پایدار صنعت CNG در بخش عرضه و تقاضا در سال های اخیر یکی از مهم ترین دلایل شرایط فعلی و مصرف بی رویه بنزین است. .

وی با اشاره به اینکه قطع گاز جایگاه‌های CNG در کنار شایعه ناتوانی شرکت ملی گاز در گازرسانی به جایگاه‌های CNG، تصویر نامطلوبی بر امنیت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در صنعت ایجاد کرده است، گفت: GNC و پیگرد قانونی آن جذب سرمایه از بخش خصوصی شود گفت: خسارت ناشی از موارد ذکر شده در قسمت اول حدود 100 میلیارد تومان برآورد شده است که انتظار داریم دولت برای جبران این خسارات به جایگاه های CNG های معمول کمک های لازم را انجام دهد. و در قسمت دوم که مربوط به بلاتکلیفی بخش خصوصی و فرار است سرمایه خصوصی از صنعت CNG است که میزان خسارات آن بسیار بیشتر است و بالاتر از همه در بلندمدت قابل محاسبه و جبران نیست.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی CNG کشور گفت: این افزایش مصرف بنزین در شرایط فعلی باعث آلودگی مضاعف هوا به ویژه در کلانشهرها شده است در شرایطی که بر اساس سیاست های کلان اولیه، ملی صنعت سی.ان.جی در یکی از مهمترین ماموریت های خود وظیفه تامین هوای پاک را نیز بر عهده دارد. متهم شد که متأسفانه این مأموریت ظاهراً فراموش شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *