وی نقش نهادهایی مانند وزارت بهداشت، ایمنی و علوم را در حوزه گیاهان دارویی برشمرد و گفت: به منظور هماهنگی نهادهای مرتبط با گیاهان دارویی، سند راهبردی گیاهان دارویی و طب سنتی در سال 92 به تصویب رسید. و هماهنگی بین نهادها به عهده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.
دبیر ششمین نمایشگاه و جشنواره ملی داروهای گیاهی افزود: مهمترین اقدام برای کسب این بازار جهانی، توسعه بازارهای بین المللی است و کشورهای زیادی را برای این نمایشگاه دعوت کرده ایم.
سهندی اصلاح قانونگذاری، آموزش، ترویج، فرهنگ سازی و توسعه اکوسیستم نوآوری را از رویکردهای این سند عنوان کرد و یادآور شد: در این راستا اداره کل توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی تلاش کرده تا ظرفیت های کشور را در این زمینه فعال کند. . میدانی که یکی از این اقدامات برپایی نمایشگاه گیاهان دارویی است.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی افزود: در این نمایشگاه علاوه بر نمایش و نمایش توانمندی های بنگاه های دانش بنیان و فناوری، سعی شده است با فرهنگ سازی نسل آینده با این حوزه آشنا شود.
وی گیاهان دارویی و فرآورده های طبیعی، اسانس ها و عطرها، تجهیزات کشاورزی، صنایع غذایی و نوشیدنی ها را از جمله بخش های این نمایشگاه برشمرد و یادآور شد: یکی از چالش های این حوزه توسعه بازار است، به طوری که تجارت در بازار جهانی در حوزه گیاهان دارویی 150 میلیارد دلار است، در حالی که سهم ایران در این حوزه کمتر از نیم درصد است، اما پتانسیل کشور بیش از این مقدار است.
انتهای پیام
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر مهدی سیف سهندی امروز در مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه و جشنواره ملی گیاهان دارویی و فرآورده های طبیعی و طب سنتی ایران را کشوری با پتانسیل های فراوان در زمینه گیاهان دارویی توصیف کرد و افزود: گیاهان دارویی کاربردهای صنعتی دارند. علاوه بر استفاده در تولید دارو از نرخ ارز بالایی برخوردار است.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی گفت: حجم تجارت جهانی در حوزه گیاهان دارویی 150 میلیارد دلار است در حالی که سهم ایران در این حوزه کمتر از نیم درصد است، اما پتانسیل کشور فراتر از آن است. میزان.