۷۲۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در کشور باید ۳۲ هزار کیلومتر راه بسازند.

انتهای پیام
خانقائی با اشاره به استانی شدن اعتبارات راه روستایی خواستار همکاری نمایندگان شورای اسلامی و فرمانداران و سایر مسئولان استانی در خصوص نظارت بر تخصیص اعتبارات کافی راه های روستایی در کمیته برنامه ریزی استان شد. و شهرها
ای بی اس نیوز/لرستان مدیر کل دفتر نگهداری راه های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: لرستان در ساخت و روسازی راه های روستایی با حاشیه بسیار زیاد نسبت به سایر استان ها پیشرو است که جای تقدیر دارد.
وی با اشاره به هزینه بالای ساخت راه در مناطق کوهستانی که 60 درصد راه های کشور را تشکیل می دهد، گفت: در حال حاضر با تعریف شاخص ها و اولویت بندی مناطق، اعتبارات بر این اساس توزیع می شود که الیگودرز یکی از کم برخوردارترین مناطق کشور است. یک اولویت است.
وی با قدردانی از خدمات راهداری لرستان در سال های اخیر، خواستار توجه ویژه به تکمیل پروژه های راه روستایی، نگهداری راه ها و ایمن سازی محورهای اصلی، تجهیز راهدارخانه ها، توزیع عادلانه قیر، تجهیزات و به روز رسانی ماشین آلات راهداری الیگودرز شد.
وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود بخشی از اعتبارات راه های روستایی به سمت نگهداری این راه ها اختصاص یابد، گفت: با استقرار بازده های سریع و روکش های حفاظتی می توان به تحول در حوزه نگهداری راه ها امیدوار بود.
همچنین محمد خدابخشی نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات و نماینده مردم الیگودرز در شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به پایین بودن شاخص دسترسی اهالی این شهرستان به راه های روستایی گفت: نسبت به سایر نقاط استان بر تسریع در پروژه های نیمه تمام تاکید کرد. .
مدیرکل دفتر نگهداری راه های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای خاطرنشان کرد: جای تقدیر دارد.
فیروز قیازی در وبینار تخصصی بررسی وضعیت راه های الیگودرز و پیگیری شتاب طرح اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان در این شهرستان گفت: از این دو سال تاکنون کارهای بزرگی در الیگودرز انجام شده و با این روند کارهای خوبی صورت گرفته است. در دو سال آینده اتفاق خواهد افتاد، در این شهر شاهد آن خواهیم بود.
بر اساس این گزارش، در این دیدار مسعود امیری معاون راهداری و مصطفی ملکی صادقی معاون فنی و راه های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان هر کدام به بیان عملکرد حوزه خود پرداختند. شهر الیگودرز
در ادامه این نشست علی خانقایی مدیرکل دفتر ساخت و توسعه راه های فرعی و روستایی سازمان حمل و نقل جاده ای کشور با بیان اینکه لرستان در زمینه ساخت و روسازی راه های روستایی به نتایج خوبی دست یافته است، گفت: به دلیل عدم توزیع شاخص- اعتبارات مبتنی بر شاهد عقب ما از لحاظ تاریخی در برخی نقاط کشور عقب هستیم، به طوری که 7200 روستای بیش از 20 خانوار در کشور داریم که باید در آنها 32000 کیلومتر راه بسازیم.