سایر موضوعات

یک پیشنهاد برای کاربران سنگین

انتهای پیام

صنعت برق پیشنهاد نصب پنل های خورشیدی توسط مشترکین پرمصرف را داده است تا تامین برق صنایع و بخش کشاورزی به خطر نیفتد.

مشترک باید با همکاری و راهنمایی وزارت نیرو، سیستم های مورد نیاز را خریداری و نصب کند. اگر مشترک تصمیم بگیرد برق تولیدی را به شبکه تزریق کند، وزارت نیرو کنتور را می خواند و هزینه برق تولیدی به صورت ماهانه به او پرداخت می شود. این نوع نیروگاه ها در مقایسه با سایر پروژه های تجدیدپذیر دارای دوره بازگشت کوتاه تری هستند و ایجاد این نیروگاه ها در تهران که فضای باز برای برق وجود ندارد، مکان یابی و استفاده از نیروگاه ها مزیت محسوب می شود. به همین دلیل با توجه به سیاست های دولت و وزارت نیرو به ویژه در سه تا چهار سال گذشته برای حل این مشکل، امکانات و پتانسیل های خوبی را برای جذب سرمایه گذاری در این بخش، هم در تهران در نظر گرفته است. و در سایر استان ها

چگونه یک نیروگاه بر روی پشت بام خود بسازیم؟

به گزارش ای بی اس نیوز، در صورت اضافه شدن 14 هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور، محدودیت های برق صنایع برداشته می شود. در این میان انرژی های تجدیدپذیر می تواند نقش ویژه ای داشته باشد، پنل های نیروگاه های خورشیدی و بادی ما در گذشته وارد می شد، اما اکنون کارخانه های ایرانی ظرفیت تولید پنل های تولید برق و نیروگاه های بادی را دارند.

شخصی که نیروگاه خورشیدی نصب می کند، قرارداد خرید تضمینی 20 ساله امضا می کند. علاوه بر این، برق تولیدی بیش از 10 برابر مبلغی که مشترک به وزارت نیرو می پردازد، از مشترک خریداری می شود. این مشترکین می توانند برق تولیدی خود را مصرف کرده و به شبکه توزیع متصل شوند. کلیه مشترکین متقاضی می توانند مولدهای خورشیدی با ظرفیت های زیر 100 کیلووات و حداکثر تا سقف برق اتصال بسازند، در صورتی که تعداد علاقه مندان برای سرمایه گذاری در این کار زیاد باشد به لطف سازمان ساتبا این کار امکان پذیر خواهد بود.

یکی از برنامه های صنعت برق، توسعه انرژی های پاک در کشور است و در همین راستا از ارائه پیشنهادی به مشترکین پرمصرف خبر داد که مصطفی رجبی مشهدی – سخنگوی صنعت برق – با بیان اینکه برخی از مشترکین منابع مالی و توانایی پرداخت قبوض پرمصرف خود را دارند و به این گروه پیشنهاد می کنیم از نیروگاه های خورشیدی در منازل خود استفاده کنند، زیرا کسانی که قبض های بالا دریافت می کنند، علاوه بر بهینه سازی مصرف برق، امکان استفاده از ژنراتورهای خورشیدی کوچک را نیز برای تامین برق خود دارند. در این صورت امکان تامین برق بیشتر بخش‌های صنعتی و کشاورزی وجود خواهد داشت.

متقاضیان می توانند با ثبت نام در سامانه مهرسان و یا مراجعه حضوری به شرکت های توزیع برق نزدیک محل سکونت و احداث نیروگاه نسبت به اخذ مجوز مربوطه و انعقاد قرارداد خرید برق اقدام نمایند.برق 20 ساله تضمینی. به این ترتیب مشترک باید با مراجعه به شرکت توزیع برق محل سکونت خود، قرارداد ساده ای را که از قبل طراحی شده است، امضا کند، از حدود 30 تا 40 نفر کارآفرینی که در هر شهر فعال هستند، یک پیمانکار انتخاب و نیرو کارخانه ظرف سه تا چهار روز ساخته خواهد شد. طبق قرارداد، شرکت توزیع کنتور را برای مشترک نصب می کند و برق نیز همزمان خریداری می شود.

انرژی خروجی از ژنراتورهای پروژه در هر دوره قرائت از محل خرید تضمینی برق خورشیدی از طریق کنتورهای هوشمند طرح فهام قرائت و به حساب مالک ژنراتور واریز خواهد شد. اظهارنامه به صورت دوره ای توسط مصحح این شرکت صورت می گیرد و بر اساس فاکتور و جدول تعرفه، هزینه فروش برق به متقاضی در فواصل زمانی معین توسط شرکت توزیع برق پرداخت می شود و پس از تایید موجودی توسط ساتبا

در همین راستا، از سال 1394 تا به امروز، در پی موافقت وزیر نیرو در خصوص خرید تضمینی برق از نیروگاه های تجدیدپذیر، قرارداد خرید تضمینی برق خورشیدی از غیر منعقد شده است و طبق روند فرهنگ سازی، استقبال شهروندان از این طرح افزایش چشمگیری داشته است. به طوری که طی سال 1395 تعداد قراردادها و اشتراک مشترکان نسبت به سال 1394 افزایش چشمگیری داشته است.

تاکنون بیش از 6 هزار و 674 نیروگاه خورشیدی ثانویه در کشور راه اندازی شده است. آمارها نشان می دهد کم برخوردارترین منطقه ایران از نظر تابش خورشیدی یعنی سواحل خزر دو برابر آلمان ظرفیت دارد. بنابراین با توجه به برخورداری ایران از بیش از 2900 ساعت آفتابی در سال، یکی از مناسب ترین کشورهای جهان در زمینه تولید انرژی خورشیدی به شمار می رود. به طوری که مشترکین مسکونی با خرید پنل خورشیدی و نصب نیروگاه برق در پشت بام منزل خود علاوه بر رفع نیاز خود می توانند برق مازاد خود را با قیمت 10 برابر به شرکت توزیع برق بفروشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا