اگر کار شما به عنوان یک روزنامه نگار یا استاد دانشگاه از شما می خواهد که متنی مرتبط با موضوع خاصی بنویسید، بهتر است از هوش مصنوعی استفاده نکنید. زیرا این دقیقاً همان چیزی است که باعث شد یک خبرنگار آمریکایی استعفا دهد.
به گزارش نیویورک تایمز، آرون بلزار، خبرنگار محیط زیست روزنامه وایومینگ، پس از اینکه مشخص شد از هوش مصنوعی برای نوشتن اخبار استفاده می شود، مجبور به استعفا شد. این اتفاق پس از آن رخ داد که یکی از رقبا متوجه این کلاهبرداری شد و نیویورک تایمز نیز آن را پوشش داد.
این گزارشگر از هوش مصنوعی برای ایجاد یک نقل قول جعلی استفاده کرده است
بلزار در 2 آگوست پس از تنها دو ماه در روزنامه وایومینگ استعفا داد. در طی تحقیقات مشخص شد که او نه تنها از هوش مصنوعی برای نوشتن متون مقالات استفاده کرده است، بلکه برخی نقل قول های مستقیم را نیز با استفاده از این فناوری انجام داده است. سی جی بیکر، که این کلاهبرداری را کشف کرد، به نیویورک تایمز گفت که الگوها و عبارات عجیبی در نوشته های بلزار وجود دارد. بیکر یکی از نویسندگان کارکنان پاول تریبون، رقیب محلی روزنامه وایومینگ است.
به گفته بیکر، نقلقولهای ساختگی در نوشتههای بلزار، از جمله آنهایی که به سازمانهای دولتی یا حتی فرماندار نسبت داده میشوند، بیش از حد رسمی بودند و بیشتر شبیه آنچه میتوان در اخبار خواند. روش بیکر برای یافتن این تقلب ساده بود. او شروع به جستجوی تنها نقل قول هایی کرد که توسط مجله وایومینگ پوشش داده شده بود و نه در هیچ نشریه یا وب سایت دیگری. در پایان، او توانست 7 نقل قول جعلی که توسط هوش مصنوعی نوشته شده بود، ارائه دهد.
نتایج این بررسی به کودی اینترپرایز ارائه شد و پس از بررسی های انجام شده توسط این شرکت، آرون بلزار مجبور به استعفا شد. کریس بیکن، سردبیر Cody Enterprise نیز روز دوشنبه در مقالهای بابت این مشکل عذرخواهی کرد.
منبع خبر: https://digiato.com/artificial-intelligence/us-journalist-resigned-after-expsoing-for-using-ai-to-generate-fake-quotes
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز