وی اکسیژن درمانی، درمان بیماری های مزمن ریوی، COPD، آپنه، آمفیزم و موارد دیگر را از جمله کاربردهای این دستگاه برشمرد و خاطرنشان کرد: همچنین خلوص بالای خروجی اکسیژن، تولید صدای کم، سهولت استفاده، قابلیت حمل آسان، نمایشگر دیجیتال، سنسورهای دیجیتال و تعیین ضربان قلب از مزایای دستگاه اکسیژن ساز تولید شده در این شرکت می باشد.
سحر صابری، مدیر فنی این شرکت در گفت وگو با ای بی اس نیوز، گفت: وی محصول فناوری این شرکت را اکسیژن ساز دانست و گفت: این دستگاه یک ابزار کمکی جایگزین برای سیستم های قدیمی کپسول تامین اکسیژن است که برای طیف وسیعی از کاربران قابل استفاده است.
صابری با بیان اینکه این دستگاه دارای قابلیت کنترل از راه دور است، گفت: این دستگاه دارای نرم افزار تخصصی برای ارتباط از راه دور بین پزشک و بیمار است و دستگاه می تواند در این پیش بینی راهنمایی های لازم را از پزشک به پرسنل درمان دریافت کند.
وی وظیفه اصلی این دستگاه را تولید اکسیژن غلیظ دانست و افزود: میزان هوایی که در شبانه روز تنفس می کنیم دارای 78 درصد نیتروژن، 21 درصد اکسیژن و 1 درصد گازهای دیگر است که طبیعی است و با این دستگاه اکسیژن غلیظ می شود. عرضه شود.
یکی از شرکت های فناور مستقر در مرکز رشد و فناوری دانشگاه شهید رجایی کاشان موفق به ساخت دستگاه اکسیژن ساز با استفاده از نانوذرات شده است که علاوه بر تولید اکسیژن لازم برای بیمار، قادر به تشخیص تمیز و کثیف است. هوا، تشخیص بیماری های ریوی خاص و دریافت دستورالعمل از پزشک و انتقال به کادر پرستاری.
به گفته وی، قابلیت تشخیص هیپوکسی و هیپوکسی از دیگر قابلیت های این دستگاه است.
به گفته مدیر فنی این شرکت، نانوذرات نقره و طلا به کار رفته در این دستگاه هوای پاک را از هوای آلوده جدا می کند. این ویژگی برای اولین بار در ژنراتورهای اکسیژن استفاده می شود.
انتهای پیام
صابری با تاکید بر اینکه تولید دستگاه اکسیژن ساز بر اساس اصول استاندارد سازمان جهانی بهداشت و نیاز جامعه به درمان بیماران مبتلا به بیماری های تنفسی انجام شده است، یادآور شد: این دستگاه دارای مکانیزم تشخیصی-درمانی و با استفاده از نانو است. فن آوری، هوا را تصفیه می کند.