گلایه دولت از برخی تغییرات مجلس در برنامه هفتم توسعه
نماینده مردم رئیس جمهور گفت: ضمن بررسی برنامه هفتم توسعه در برخی موارد محدودیت هایی برای دولت ایجاد شد و در برخی موارد بار مالی سنگینی ایجاد شد.
به گزارش ای بی اس نیوز، در ابتدای خرداد 1402 پس از تشکیل 45 جلسه کمیسیون تخصصی و 7 جلسه هیات وزیران، لایحه قانون برنامه پنج ساله هفتم توسعه در جلسه فوق العاده دولت به تصویب رسید.
به گفته علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت برای اولین بار علاوه بر اخذ نظر از اتاق های فکر قبل از تصویب نهایی، متن پیش نویس این لایحه منتشر و از نظرات ارائه شده استفاده شد.
حضور سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور در پایان خرداد در صحن علنی مجلس دفاع از این لایحه وی گفت: برنامه هفتم بر اساس سیاست های ابلاغی و آسیب شناسی برنامه های شش گانه قبلی و همچنین بر اساس توان و توانمندی های دولت و بخش خصوصی، چالش ها و موانع و رفع آنها و دستیابی به توسعه تهیه شده است. .
بعد از آن معاون پارلمانی رئیس جمهور وی همچنین با تأکید بر اینکه «دولت در برنامه هفتم توسعه اهداف کمی و کیفی را به خوبی مشخص کرده و برای هر کدام ضمانت اجرایی در نظر گرفته است»، گفت: در صورت ارائه پیشنهادهای بهتر در برخی موارد فرصت اصلاح در دولت از نظرات معتبر و مفید در این زمینه استقبال می کند.
این “اعداد دقیق” است که در برنامه است معیارهای ارزیابی عملکرد دولت اما می دانیم که تغییرات پیشنهادی مجلس در این لایحه به گونه ای است که شکایت دولت را برانگیخته است.
سید محمد حسینی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، در خصوص موضع دولت در خصوص بررسی روند بررسی برنامه هفتم توسعه در شورای اسلامی، اظهار کرد: نمایندگان با اضافه کردن مفاد لایحه هفتم قانون برنامه توسعه، این لایحه را جدی گرفت. تغییر می کند. ، که خود نمایندگان به آن اعتراض داشتند. مقرر شد با توافق دولت و مجلس کار ادامه پیدا کند.
وی با بیان اینکه امیدواریم دولت و مجلس با هم برنامه جامعی را تهیه کنند که در پنج سال آینده مبنای سیاستگذاری قرار گیرد، تصریح کرد: در جریان بررسی برنامه هفتم توسعه محدودیت های خاصی وجود دارد. برای دولت ایجاد شد که تصمیم به تغییر آن گرفته شد، مثلاً برای برخی دستگاه ها درصدی تعیین و محدودیت هایی ایجاد شد یا در برخی موارد بار مالی قابل توجهی برای دولت ایجاد شد که قرار بود دوباره بررسی شود.
انتهای پیام