سایر موضوعات

احداث شهرک صنعتی مشترک در مناطق مرزی نیازمند اقدامات قانونی با همسایگان است

مدیر توسعه صنایع و فناوری سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران گفت: برای ساخت شهر صنعتی مشترک در مناطق مرزی نیازمند مجموعه اقدامات قانونی با کشورهای همسایه هستیم و باید تعامل اجرایی لازم انجام شود. ارائه شود.

انتهای پیام

مدیر توسعه صنعتی و فناوری سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران نیز با بیان اینکه ساخت شهرک صنعتی مشترک با کشورهایی مانند عراق و ترکیه نیز در همین راستا ادامه دارد و در دستور کار قرار دارد، گفت: : در حال حاضر شهرک صنعتی مشترک با کشور دیگری نداریم اما در حال انجام مطالعات لازم هستیم. موضوع ایجاد مناطق صنعتی مشترک همواره در جلسات و مذاکرات بین المللی از سوی سازمان صنایع کوچک و نواحی صنعتی ایران به دلیل این قابلیت مورد توجه قرار گرفته است که مورد استقبال طرف های خارجی قرار گرفته است.

گفتنی است سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران و انجمن های استانی تابعه هم اکنون دارای 509 شهرک و 340 ناحیه صنعتی و 5 منطقه ویژه اقتصادی در حال بهره برداری، 85 شهرک و ناحیه تخصصی صنعتی، 6 شهرک فناوری، 40 مرکز فناوری و تجارت است. خدمات. و کار، 2 مجتمع خدمات کامپیوتری و نرم افزاری، 100 هزار و 58 قرارداد منعقد شد و بهره برداری از 49 هزار و 882 واحد صنعتی و 3270 واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم 998 هزار و 595 نفر در سراسر کشور را فراهم کرد.

به گزارش ای بی اس نیوز، طهمورث لاهوتی اشکوری در برنامه «روی اقتصاد» رادیو اختاز گفت: رویکرد سازمان جذب سرمایه گذاری خارجی در شهرها و نواحی صنعتی است و این رویکرد با هدف جذب سرمایه و ایجاد دنبال می شود. محیطی برای انتقال دانش، فناوری و فناوری. تلاش برای شناسایی مکان های مناسب برای احداث شهرک های صنعتی در مناطق مرزی انجام شده و مکان یابی آنها با در نظر گرفتن مسائل قانونی و زیست محیطی برای تسهیل در استقرار سرمایه گذاران در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته مدیر توسعه صنعتی و فناوری سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران، این استقبال به دلیل سابقه بیش از 50 ساله سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران است.ایران در زمینه ایجاد و تامین زیرساخت های صنعتی و لازم به ذکر است که صادرات خدمات فنی و مهندسی و همچنین تبادل فناوری ها زمینه ساز توسعه بیشتر روابط تجاری است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا