نوری ادامه داد: در قالب ابزار دور زدن فیلتر، اپلیکیشنهایی طراحی میکنند که میتوانند از دسترسی شما به پیامهای متنی، گالریها و مکانها جلوگیری کنند، دسترسیهای نامتعارفی که برای این اپلیکیشن لازم نیست. آنها از این دسترسی ها به روش های مختلفی استفاده می کنند. به عنوان مثال، می توان به گالری افراد دسترسی پیدا کرد و از اطلاعات و تصاویر افراد برای اخاذی برای عدم ارسال تصاویر استفاده کرد. یکی دیگر از کلاهبرداری ها دسترسی این برنامه ها به پیامک است.
این کارشناس فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: هکرها جدا از اینکه خود گوشی کاربر را آلوده می کنند، فرهنگ نصب اپلیکیشن از هر منبعی را در بین مردم جا انداخته اند. اگر اکنون یک برنامه موسیقی در کانال تلگرام وجود داشته باشد، مردم بدون ترس آن را نصب می کنند، زیرا احساس می کنند که کرکرهایی که نصب کرده اند برایشان مشکلی ایجاد نکرده است، نسبت به این هشدارها بی تفاوت شده اند، زیرا آنها را چندین بار نصب کرده اند و انجام نداده اند. نمی دانم بدافزار بود بنابراین این جنبه دیگری از مسدود کردن است، و هر چه تعداد بلوکها بیشتر باشد، بدافزار گستردهتر است و عواقب آن بدتر میشود.
absnews
یک کارشناس فناوری اطلاعات گفت: بر اساس گزارش کسپرسکی، ایران در سال 2021 یکی از بدافزارهای برتر جهان بود و یکی از مهم ترین دلایل آن گسترش هکرها است.
نوری ادامه داد: بازارهای ایرانی نمی توانند اپلیکیشن هایی مانند فیلترشکن و حتی اپلیکیشن های توییتر و یوتیوب داشته باشند. هر کسی که علاقه مند به این موارد است می تواند برنامه را به هر طریقی از بازارها و منابع غیر رسمی نصب کند، اما ما کاربر را تشویق کردیم که برنامه های خود را از منبع غیر رسمی دانلود کند. دلیل اصلی انتشار بدافزارها، مسدودسازی و فیلترینگ است که مرکز تخصصی قبلاً به آن هشدار داده بود و اکنون گزارش 2021 کسپرسکی در عمل نشان داده است که حدس و گمان های کارشناسان به حقیقت پیوسته است.
وی ادامه داد: روزهایی بود که مردم هنوز به واتس اپ مهاجرت نکرده بودند و تلگرام در مشاغل بسیار رایج بود و بسیاری از آنها آدرس تلگرام داشتند. بسیاری از مردم اخبار را از طریق کانال های تلگرامی دنبال می کردند. همه این شرکتها قبل از مهاجرت به واتساپ و گسترش واتساپ، زمانی که با مشکل فیلتر مواجه میشدند، از ابزارهای فیلتر استفاده میکردند، تا جایی که سازندگان دورهای نیز فیلترینگ را مسدود کردند و ابزارهای فیلترینگ را دور زدند.
این کارشناس فناوری اطلاعات با بیان اینکه در بازارهای داخلی اپلیکیشن فیلترشکن معتبر نداریم، گفت: در گوگل پلی و اپ استور فیلترشکن های معروف مسدود شده و به جایی رسیده ایم که فیلترشکن های غیر رسمی در تلگرام موجود است. ; در یک گروه و کانال ناشناس، بدون هویت یا نمایه مجاز، کاربر هر ابزار دور زدن فیلتری را که دیده اید، به سرعت و بدون توجه به سطح دسترسی نصب کرده است. کلاهبردارانی که به دنبال سوء استفاده و دسترسی به اطلاعات و تخلیه اکانت افراد هستند، همیشه در حال چرخش هستند و سوار بر این امواج هستند.
میلاد نوری در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با بیان اینکه بر اساس گزارش کسپرسکی، یک شرکت امنیتی جهانی، ایران در صنعت بدافزار جهانی در سال 2021 از جایگاه قدرتمندی برخوردار است، افزود: در این مدت مرکز کارشناسی نیز از انتشار بدافزار خبر داده است. اما هرگز فاجعه عمیقی در این ابعاد وجود نداشته است. حتی چین با این حجم کاربر در رتبه دوم قرار دارد. زمانی که تلگرام لو رفت، بسیاری از کارشناسان هشدار دادند که کاربری را که اصلاً نیازی به فیلترشکن ندارد را به سمت استفاده از فیلترشکن سوق می دهیم.
وی گفت: اما طبق اعلام پلیس فتا، حجم فیشینگ به دلیل استفاده از رمزهای عبور پویا کاهش یافته است. خالی، آنها به پیام متنی رمز پویا که برای شما ارسال شده است دسترسی دارند و آن را به سرور خودشان فوروارد می کنند و می بینیم که اکنون که رمز عبور پویا را داریم، فیشینگ دوباره گسترش یافته است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز