سایر موضوعات

گسترش جذابیت فناوری برای کاهش فاضلاب

یکی از دغدغه های مهم در تصفیه آب و فاضلاب، انتقال و آبگیری لجن حاصل از فرآیندهای تصفیه فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی است. فرآیند آبگیری شامل حذف آب از لجن برای دستیابی به کاهش بیشتر حجم است. طی فرآیندهای بیولوژیکی و شیمیایی تصفیه آب و فاضلاب، باکتری ها و میکروارگانیسم های هوازی و بی هوازی مواد آلی و معلق موجود در فاضلاب را تغذیه کرده و آنها را به مواد تجزیه پذیر تبدیل می کنند.

به گزارش ای بی اس نیوز3 آذر آخرین مهلت ثبت نام فراخوان چالش تولید پلی الکترولیت کاتیونی برای آبگیری لجن حاصل از فرآیندهای بیولوژیکی با راندمان بالا در تصفیه فاضلاب است که با همکاری ستاد توسعه فناوری نانو و آب و فاضلاب استان تهران در حال برگزاری است. شرکت.

انتهای پیام

هدف اصلی این چالش ارائه راه حل های نوآورانه برای تولید پلی الکترولیت کاتیونی به منظور آبگیری لجن با راندمان بالا است. از آنجا که این ماده وارداتی است و پتانسیل های علمی برای توسعه دانش فنی تولید آن وجود دارد، چالش تولید پلی الکترولیت برطرف شده است.

پلی الکترولیت ها منعقد کننده ها و منعقد کننده هایی هستند که به صورت جامد و مایع برای اهداف انعقادی استفاده می شوند. این ماده شیمیایی به سه گروه کاتیونی، آنیونی و غیریونی طبقه بندی می شود. البته فرآیند لخته سازی نیز با نمونه هایی مانند آلوم، کلرید آهن و … انجام می شود، اما وظیفه اصلی پلی الکترولیت ها کاهش مصرف منعقد کننده های رایج و کاهش حجم لجن است.

راهکارها و طرح های ارائه شده در این فراخوان باید کاملاً شفاف و شفاف باشد و گزارش ها و تحلیل های ارائه شده از منابع معتبر و بر اساس استانداردهای پذیرفته شده تهیه شود.

به گفته ستاد نانو، هدف اصلی این چالش ارائه راهکارهای نوآورانه برای تولید پلی الکترولیت کاتیونی با هدف آبگیری لجن با راندمان بالا است. از آنجا که این ماده وارداتی است و پتانسیل های علمی برای توسعه دانش فنی تولید آن وجود دارد، چالش تولید پلی الکترولیت برطرف شده است.

فراخوان فناورانه ارائه راهکارهای فناورانه با کارایی بالا برای آبگیری لجن حاصل از فرآیندهای تصفیه بیولوژیکی فاضلاب تا 24 دسامبر تمدید شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا