ای بی اس نیوز/ خراسان رضوی مدیرکل فرهنگی سازمان پیشرو دانشگاه ها با بیان اینکه بر اساس آخرین گزارش بانک جهانی، اقتصاد کلان ایران وارد مرحله شکوفایی خود شده و در حال توسعه است، گفت: امروز به گفته نهادهای بین المللی، شتاب پیشرفت کشور در مسیر پیشرفت از 30 سال اول همه کشورهای بزرگ دنیا بیشتر شده است.
حجت الاسلام سعید کرمی شامگاه چهارم آبان ماه در پی سومین گردهمایی طلاب و رتبه های برتر آزمون سراسری دانشگاه های کشور که در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، گفت: قضاوت لازم است. وضعیت کشور با توجه به نقطه شروع، شرایط و شتاب حرکت و رشد آن. در بررسی دقیق اقتصاد هشت کشور بزرگ جهان، تأکید بر تولید دانش بنیان مبتنی بر فناوری بومی و سرمایه گذاری در این حوزه مشهود بود تا جایی که رئیس جمهور کره با شعار «علمی» به قدرت رسید. جنبش، اما همه این کشورها در راه هستند. برای رسیدن به این هدف، چندین آزمون و خطا انجام دادند و سیاست های اقتصادی آنها شکست خورد. حتی برخی کشورها تورم میلیونی را تجربه کردند یا در ژاپن روزی مردم تویوتا نخریدند و این شرکت سه بار در آستانه ورشکستگی قرار گرفت.
وی ادامه داد: وجود مشکلات در مسیر رشد و توسعه امری طبیعی و مرتبط با همه کشورها است. هیچ کشوری در سالهای اولیه جنبش به قله نرسید. در عین حال، ایران اسلامی با وجود جنگ تحمیلی، تحریم و اغتشاشات متعدد، حدود سه دهه رشد خود را از هیچ آغاز کرد، اما با پشتکار و با اراده پیش رفت. که امروزه توسط نهادهای بین المللی به رسمیت شناخته شده است، شتاب حرکت آن در مسیر پیشرفت بیشتر از 30 سال اول همه کشورهای بزرگ جهان است.
مدیرکل فرهنگی دانشگاهها با بیان اینکه طبق آخرین گزارش بانک جهانی، اقتصاد کلان ایران وارد مرحله شکوفایی خود شده و در حال رشد است، گفت: همین دو سال پیش پنکهای که سفارش داده بودیم در دریا توقیف شد، اما در کمترین زمان ممکن. بیش از 6 ماه است که بنگاه های دانش بنیان داخلی آن را تولید کردند و اکنون صادرکننده فن هستیم. در زمینه واکسن، عده ای تولید ملی را به سخره گرفته اند که بر خلاف همه واکسن ها بر پایه پروتئین بوده و حالا که آمریکا علیرغم همه ادعاهایش هنوز نتوانسته آمار مرگ و میر ناشی از کرونا را به صفر برساند. آنها با عظمت و پیشرفت شگفت انگیز ایران مخالفند.
کرمی در ادامه خاطره دیدار خود با یکی از پزشکان برجسته هندی را یادآور می شود و می افزاید: به گفته این پزشک برجسته، تا 20 یا 30 سال پیش، ایران با کمبود پزشک مواجه بود که پزشکان هندی و پاکستانی تازه فارغ التحصیل شده بودند با فارغ التحصیلی از تحصیلات عمومی و نداشتن تجربه و سابقه کاری در ایران مشغول به کار بودند، اما امروز همین پزشکان در دوره های تخصصی خود به دیدن دانشمندان علوم پزشکی ایران می آیند تا آخرین اکتشافات علم پزشکی آن زمان را به دست آورند.
نماینده هیئت حاکمه بنیاد نخبگان افزود: امروزه با مراجعه به مقالات دانشمندان و پزشکان ایرانی بیش از 90 درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل و جهان تولید می شود به طوری که 2.5 درصد از تولیدات علمی جهان توسط ایران انجام می شود و رتبه پانزدهم تولید علمی جهان را دارد. بنابراین با وجود فراز و نشیب هایی که پشت سر گذاشته ایم و تمام کمبودها و مشکلات موجود، به سرعت در حال رشد و افتخار هستیم.
وی با بیان اینکه هنوز چالش هایی داریم اما راه را پیدا کرده ایم، گفت: آینده روشن است و این نه اغراق است و نه تعارف. ایران اسلامی با بهره گیری از استعداد و انگیزه جوانان، موانع را پشت سر خواهد گذاشت و به ثبات و سربلندی دست خواهد یافت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه ریاست دانشگاه ها، سومین گردهمایی دانشجویان و دانش آموختگان برتر آزمون سراسری دانشگاه های کشور با عنوان «آینده روشن» در بخش های دختر و پسر به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار شد. رهبر. در دانشگاه ها و در بنیاد ملی نخبگان آبان و آذرماه سال جاری مشهد مقدس برگزار می شود.
انتهای پیام