وی ادامه داد: برون زا به این معناست که در ماه های اخیر شاهد بودیم که وزرا، مدیران کل، معاونان و دستگاه های دولتی از بین نیروهای قدرتمند مرکز انتخاب می شدند. البته ما از این رویه استقبال نمی کنیم، اما مانعی برای نیروهای کانون نمی کنیم و علاوه بر این موضوع، از برون گرایی نیز استفاده می کنیم، یعنی باید از فارغ التحصیلان نخبه استفاده و جذب و جذب کنیم. مطابق با نیاز مرکز و دارای سوابق است و چنین افرادی در مرکز نداریم. .
وی خاطرنشان کرد: شاید در گذشته تمرکز همکاران بیشتر بر تهیه محتوای تخصصی و گزارش های تحلیلی بود، اما پس از آن دایره ای برای ارتقای کیفی فعالیت های گذشته در نظر گرفتیم. ضمن اینکه برای حل ابرچالش های کشور باید دقت بیشتری داشته باشیم و با تحلیل فرابخشی و رویکرد راهبردی به مسائل بپردازیم، همچنین باید مشاوره تخصصی بهتری در زمینه ایجاد شبکه روابط علت، پیامد و راه حل خروجی ارائه کنیم. بیایید این ابرچالش ها را به مجلس و قوای سه گانه بدهیم و بعد از این گزارش ها بحث رهبری را خواهیم داشت.
به گزارش ای بی اس نیوز، بابک نگهداری امروز (شنبه، 26 آذرماه) در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر مرکز پژوهش های مجلس، اظهار کرد: مکاتباتی با هر یک از وزارتخانه ها و ماموریت ها و برنامه هایی داشتیم که هر دفتر انجام می داد. این وزارتخانه ها را به اطلاع آنها رساندیم و در قالب یک توافقنامه، مسیر تدوین لوایح و طرح ها را مشخص کردیم و با ادارات دولتی جلساتی برگزار کردیم.
نگهداری خاطرنشان کرد: جلسات متعددی با اندیشکده های اصلی کشور برای توسعه تعاملات علمی و راهبردی برگزار شد. همچنین سعی کرده ایم ابزارهای پژوهشی را در راستای نوسازی مرکز توسعه دهیم. همه مناطق دنیا متولد شد و شبیه سازی، آزمایشگاه حقوق، محاسبات و نظرسنجی از آن دسته فعالیت هایی است که در حال تقویت آن هستیم و از ظرفیت سایر نقاط کشور برای توسعه آن استفاده خواهیم کرد.
رئیس مرکز پژوهشها خاطرنشان کرد: ما به انتشار گزارش اکتفا نمیکنیم و هر گزارشی که در مرکز منتشر میشود در هیئتمدیره پیگیری میشود و سناریوهایی در خصوص اقداماتی که باید در دولت در مجلس انجام شود تدوین و بحث میشود. و در رسانه ها با تکمیل این زنجیره، اثربخشی اقدامات پژوهشگاه افزایش می یابد.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس گفت: برای تحقق الگوی کارفرمای آینده به جای کارگزار بعدی، در سه ماهه گذشته برنامه های تحول کسب و کار بر اساس توان داخلی پژوهشگاه و همچنین با استفاده از ظرفیت های دیگر تدوین شد. بخش های تحقیقاتی
وی در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: در این مدت 166 طرح و لایحه به پژوهشگاه ارسال و 843 نشست تخصصی درون مرکز و 604 جلسه در کمیته ها با حضور همکاران و کارشناسان پژوهشگاه آموزش داده شد. و روی پرونده و اجرای برنامه های کمتر اجرا شده متمرکز شدیم. اما با وجود محدودیت های مالی و عدم تخصیص کامل اعتبارات به مرکز از سوی سازمان برنامه و بودجه، با مشکلات اعتباری مختلفی مواجه هستیم به طوری که تنها 30 درصد از اعتبارات پیش بینی شده به پژوهشگاه اختصاص یافته است. اگرچه قول مساعد برای تخصیص کامل دریافت کردیم، اما هنوز شاهد راه حلی برای این موضوع در اجرا نیستیم.
نگهداری افزود: طی یک ماه گذشته دو گزارش از نظرسنجی انجام داده ایم که یکی از مشکلات حوزه های انتخابیه نمایندگان و دیگری در زمینه مطالعات میدانی در قالب مسائل و سوالات حوزه های انتخابیه به تفکیک هر استان انجام شده است. و در اختیار نمایندگان قرار داد. با افزایش سطح خدمات رسانی به نمایندگان جلساتی با نمایندگان داشته ایم و در 3 ماه گذشته 40 جلسه با نمایندگان برگزار شده و نظرات آنها در مورد مرکز جمع آوری شده است. شد.
انتهای پیام/
رئیس مرکز تحقیقات تاکید کرد: ما به نیروهای گرانقدری که در قلب انقلاب و ولایت هستند و دلسوز مردم و کشور هستند توجه داریم و به کف کفش آنها نگاه می کنیم و از همه آنها استفاده می کنیم. توانایی ها . .
وی افزود: در کنار این بحث، کنسرسیوم مرکز تحقیقات استراتژیک در مرکز راه اندازی شده و اساسنامه آن تدوین شده است و از رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک شورای فرصت نیز دعوت به عمل آمد تا در جلسه ای حضور یافته و اظهار نظر کنند. همچنین از روسای پژوهشگاههای پزشکی قانونی و مرکز تحقیقات مطالعات راهبردی ریاستجمهوری و پژوهشکده آموزش، پژوهش، مدیریت و برنامهریزی ریاستجمهوری دعوت شد تا در خصوص اولویتها و موضوعات راهبردی کشور به تبادل نظر بپردازند. با هم افزایی ظرفیت های این مراکز می توان تصمیم گیری عادلانه و مشترک را در اختیار روسای قوای سه گانه این کنسرسیوم قرار داد.
وی در خصوص موضوع شبیه سازی قانون نیز گفت: در تلاش هستیم تا بستری برای شبیه سازی قانون در حوزه های اصلی اداره کشور ایجاد کنیم تا سامانه شبیه سازی برای تمامی طرح ها و پروژه های قانون راه اندازی شود. قانونی که به مجلس پیشنهاد می شود. پس از تایید نهایی طرح ها این سیستم را فعال کنید. علاوه بر این، ارتقای کارایی پژوهشی مرکز دغدغه اصلی ما در دوره فعالیت پژوهشگاه بوده است.
نگهداری با تاکید بر اینکه مرکز پژوهش های مجلس از ظرفیت بالایی از نیروی انسانی و تخصص مجلس برخوردار است، گفت: اولویت ما استفاده بیشتر از بدنه اصیل پژوهشگاه است. این مرکز در سال های اخیر کادر خوبی جذب کرده و به اعتقاد من سرمایه انسانی خوبی را در خود جای داده است و در این راستا سه رویکرد درون گرایی، برون گرایی و برون گرایی را دنبال می کنیم و سعی می کنیم در صورت وجود نیروهای متخصص بهترین ها را از آن استخراج کنیم.
وی افزود: نظام مندسازی نهادی فرآیندهای پژوهشی و فرآیندهای اجرایی پژوهشگاه از دیگر اقدامات انجام شده در 3 ماه گذشته و در دوره جدید مرکز است، البته رویه های خوب و رایجی در پژوهشگاه وجود دارد که باید در قالب دستورالعمل باشد.» نظاممند شود و این سؤال از سوی مدیران مجموعه نیز درخواست شد و این دستورالعمل شامل دستورالعملهای جذب نیرو، تهیه گزارش، انتشار گزارش و … در حال تدوین است.
وی با بیان اینکه کمیته مداری و نماینده مرکزی بخشی دیگر از اولویت های مرکز پژوهش های مجلس است، افزود: تلاش می کنیم اولویت های خود را حداکثر با اولویت های کاری کمیسیون ها منطبق کنیم و همچنین اهمیت ویژه ای برای این امر قائل هستیم. به این ترتیب 225 درخواست کار کارشناسی از نمایندگان دریافت کردیم و طی این سه ماه نمایندگان از ما برای این سؤالات درخواست کردند و با سرعت مناسب به نیازهای نمایندگان مجلس پاسخ می دهیم. آنها در سوارکاری ها اشاره کردند که ما نیز آن را دنبال کرده ایم.