اخبار اقتصادی روز

کیفیت گندم نان افزایش یافت

18:04 9 سپتامبر 1403 ق

سهراب سهرابی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: خودکفایی در محصولات اساسی از جمله گندم در برنامه هفتم و سند امنیت غذایی آمده و تحقق آن منوط به مجموعه ای از الزامات از جمله تعیین خرید تضمینی مناسب است. قیمت و تعیین حمایت ها و اعتبارات برای تامین و خرید کود و بذر اصلاح شده، سموم دفع آفات، ماشین آلات و ابزار مورد نیاز، توسعه سیستم های آبیاری نوین، مدیریت آفات، بیماری ها و علف های هرز، برداشت و کنترل ضایعات و آموزش. برای رسیدن به خودکفایی نیاز به تحقیق است.

به گفته وی و بر اساس آمار، میزان خرید تضمینی گندم در سال های اخیر از 4.5 میلیون تن به 7.5 میلیون تن و از 7.5 به 10.5 میلیون تن افزایش یافته و امسال از 10.5 به 12 میلیون تن جلوگیری شد.

سهرابی ادامه داد: برآورد می شود امسال خرید تضمینی گندم به 12 میلیون تن و تولید به بیش از 15 میلیون تن برسد.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: وزارت جهاد 2 اقداماتی را برای افزایش تولید در واحد سطح انجام داد که در نهایت منجر به خودکفایی شد و در عین حال با همکاری ادارات مختلف و وزارت جهاد به ارتقای کیفیت ادامه داد. . مشارکت کشاورزان که بر اساس آن میزان پروتئین گندم تولیدی به 13 درصد و گلوتن به 30 درصد افزایش یافت، نتیجه گیری شد که این دو شاخص مهم و اصلی در ارتقای سلامت جامعه و کیفیت نان مؤثر است. محصول

خبرنگار: آزاده محبی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا