پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

کوهپایه‌زاده: حضور نعمتی در پاریس تا چند روز دیگر مشخص می شود/ حضور افراد دارای سهمیه در پارالمپیک و جهانی یک الزام است

کهپایه زاده: چند روز دیگر حضور نعمتی در پاریس مشخص می شود، حضور افراد دارای سهمیه در پارالمپیک و بازی های جهانی شرط است.

رئیس فدراسیون جانبازان و معلولین گفت: برای کسانی که می توانند سهمیه بگیرند، حضور در پارالمپیک و بازی های جهانی شرط است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلیل کهپایه زاده رئیس فدراسیون پیشکسوتان و توانمندی ها در نشست خبری گفت: سال 1403 به دلیل بازی های المپیک و پارالمپیک بسیار مهم و ویژه است. ما سکاندار فدراسیونی هستیم که بستگانی چون حاج محمود خسروی وفا و محمد شروین اسبقیان قبل از ما زحمت کشیدند و سکان هدایت آن را به ما سپردند. انعکاس اخبار رشته های این فدراسیون برای ورزشکاران و خانواده هایشان حائز اهمیت بوده و مایه دلگرمی خواهد بود. سلامتی جانبازان و افراد توانمند و سپس پیروزی در مسابقات قهرمانی از اهداف اصلی ماست و با توجه به منویات مقام معظم رهبری بسیار مهم است.

وی افزود: امسال انتخابی نهایی بازی های پارالمپیک را داریم. انتخابی از سال 2021 شروع شد و تا قبل از کنوت رشته های مختلف مانند پارادو و میدانی، پارا وزنه برداری، پارا شلیک، پارا هل، والیبال نشسته در مسابقات مختلف شرکت کردند و با توجه به سیاست های انجام شده جوایزی را دریافت کردند بخش ورزش، تا حد امکان از کسانی که سهمیه گرفتند به پارالمپیک اعزام خواهیم کرد. ورزش برای ورزشکاران این حوزه مهمتر از افراد سالم و عادی است.

رئیس فدراسیون پیشکسوتان و ورزشکاران استفاده از حامیان مالی در این حوزه را مورد تاکید قرار داد و گفت: در ورزش ما به ویژه در رشته ما نقش حامیان و حامیان غالب نیست و باید بیشتر استفاده کنیم. ما همچنین بحث اهداکنندگان را داریم که بسیار قابل تقدیر است. خیرین در آموزش و سلامت حضور پررنگی دارند اما در ورزش جایگاهی ندارند و حضورشان ضعیف است و باید بیشتر از آنها استفاده کنیم.

کهپایه زاده در خصوص کمبود تجهیزات گفت: از نظر تجهیزات مشکل داریم. هر جا که فقط یک قطعه از تجهیزات وجود داشته باشد، آسیب پذیری زیاد است و رقابت بیشتر خواهد بود. در پارا تیراندازی نیز به زودی تجهیزات به روزی را ارائه خواهیم کرد که ورزشکاران در آینده از آنها استفاده کرده و برای بازی های پارالمپیک مجهز خواهند شد.

رئیس ایثارگران در پاسخ به سوالی مبنی بر مشکل دوپینگ و اینکه چه برنامه ای دارید تا اتفاقی که در هانگژو پاریس افتاد دیگر تکرار نشود، تصریح کرد: دوپینگ سوال به چند متغیر است که اساس آن آموزش است. و ما باید آگاهی ورزشکاران را افزایش دهیم. به منظور انتقال به هواتال، آموزش غربالگری قبل از اعزام را آغاز کرده ایم و کسب اطلاعات در مورد داروها بسیار مهم است. در هانگژو هم همین مشکل را داشتیم: داروها را پزشک تجویز کرده بود. تمرینات انفرادی و میدانی را به تفکیک رشته انجام دادیم و به فکر تربیت کادر فنی هم بودیم. در زمینه تحریم ها و تخلفات هم برنامه داریم چون دوپینگ جنبه فردی و عمومی دارد و جنبه حقوقی و جمعی دارد که نشان دهنده عزت یک کشور نیست. یکی از ابزارهای ما گرفتن تضمین از ورزشکاران است که البته هنوز به نتیجه نرسیده ایم. همچنین IPC در این زمینه برنامه ریزی های دقیقی دارد و برای ورزشکاران پیش از شرکت در مسابقات در یک دوره آموزشی که در حال حاضر در والیبال نشسته اجباری است، پیش بینی کرده است و بدون مدرک امکان شرکت در مسابقات بزرگ و بزرگ مانند به عنوان پاراگراف دلیلی برای انکار ناآگاهی ورزشکار وجود ندارد. همچنین اقدامات پیشگیرانه و منفی را در نظر گرفتیم.

کهپایه زاده در خصوص پیش بینی خود از نتیجه کاروان پارالمپیک ایران در پاریس گفت: شناخت کاملی از همه تیم ها ندارم اما در مورد پیشکسوتان و توانمندها تا امروز 45 سهمیه گرفتیم امیدوارم تکرار کنیم. مدال های دوره قبل در والیبال نشسته امیدواریم قهرمانی را تکرار کنیم. به مدال های بزرگ در پارا وزنه برداری و پارا تیراندازی امیدواریم. در پارالمپیک تاکنون رتبه تک رقمی نداشته ایم و امیدواریم بتوانیم رتبه تک رقمی یا حداقل رنکینگ دوره قبل را تکرار کنیم.

رئیس پیشکسوتان و توانبخشی ها درباره مشکل مصدومیت و اقدامات انجام شده برای مهرزاد و رمضانی در والیبال نشسته بیان کرد: مصدومیت جزو ورزش حرفه ای است اما تمام تلاش ما بر این است که مصدومان را بازتوانی کنیم و با کمک تیم پزشکی فیزیوتراپیست ها ، اقدامات پزشکی آغاز شده است. اوم… جای نگرانی نیست. یکی دو مورد در پارا وزنه برداری داریم که از نظر پزشکی پیگیر آن هستیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر حضور زهرا نعمتی در بازی های پارالمپیک پاریس گفت: زهرا نعمتی در چندین گفت و گو با ما و با بازی های پارالمپیک تمایل خود را اعلام نکرده است اما امیدواریم که او را برای بازی های پارالمپیک بعدی داشته باشیم زیرا لیست وجود دارد. برای پاریس تعطیل است، هرچند غیبت آن قطعی نیست و تا 20 روز دیگر تایید شود. جامعه برای کسانی که با طلا مرتبط هستند چیزی جز طلا نمی خواهد و این فشار فزاینده ای است که باید از روی دوش ورزشکار برداشته شود. کمیته پارالمپیک در تلاش است تا زهرا نعمتی را وارد کند اما ما در فدراسیون معتقدیم با توجه به شرایط خاص نعمتی باید در بازی های پارالمپیک بهترین فرم خود را داشته باشد.

کهپایه زاده درباره عدم موفقیت در مسابقات تیمی گفت: ما در بسکتبال با ویلچر با 2 گل به استرالیا باختیم اما فکر نمی کنم در مسابقات مقدماتی در اوج باشیم. ما در بسکتبال با ویلچر بیشترین تعداد لژیونر را داریم اما به نظرم نباید نتیجه و سهمیه را به دقیقه 90 موکول کنیم زیرا استرس روی عملکرد تیم تاثیر می گذارد. در والیبال نشسته بانوان نیز همین وضعیت را تجربه کردیم.

وی در پاسخ به این سوال که اعزام نکردن ورزشکارانی که سهمیه گرفته اند باعث ناامیدی می شود، گفت: نظر شخصی من این است که ورزش برای پیشکسوتان و نیرو گیران امری ضروری و مهم است. بنابراین، برای کسانی که می توانند سهمیه کسب کنند، حضور آنها در بازی های پارالمپیک و جهانی ضروری است زیرا امید را در این جامعه تقویت می کند. اما یک دیدگاه کیفی وجود دارد که مدیریت هم به آن اشاره کرد و بر اساس آن ورزشکاری را که در مسابقات بزرگ و سنگین مانند آن هیچ شانسی ندارد به عنوان گردشگر بفرستیم پارالمپیک اما نظر شخصی من این است که سهمیه داران اعزام شوند. چرا فردی که هشتم می شود باید تجربه کسب کند تا پله پله پیشرفت کند و روزی به موفقیت برسد. موفقیت یک شبه به دست نمی آید. اگر جوانی سهمیه بگیرد باید برای بهبود اعزام شود و این هزینه نیست، سرمایه گذاری است. در مورد بحث استقرار هم فکر می کنم باید بازنگری شود و به نظرم حداکثر استقرار را در این زمینه داشته باشیم.

وی افزود: گفته می شود نزدیک به 9 میلیون نفر درگیر معضل معلولیت و ناتوانی هستند که اگر این رقم را در 3 ضرب کنیم که حداقل خانواده است، جامعه 30 میلیون و بیشتر دارد که رقم بسیار قابل توجهی است. . و این قسمت از جامعه را ببینیم و برنامه ریزی کنیم.
کهپایه زاده در خصوص مشکلات مالی و مشکلات فدراسیون پیشکسوتان گفت: شناخت ورزشکاران بسیار به موقع و به موقع بود و به تعویق نیفتاد. متاسفانه بودجه مناسبی برای سال پارالمپیک در نظر گرفته نشده است، هرچند بودجه وزارت ورزش افزایش یافته و امیدوارم برای جبران آن تخصیص داده شود. سوال مهم دیگر مربوط به حامیان مالی و حامیان است. اگر نتوانیم حامی مالی را به خوبی منعکس کنیم، آنها حاضر به سرمایه گذاری نخواهند شد. تقویت کمک های حامیان و خیرین کاملا ضروری است.

رئیس فدراسیون پیشکسوتان و پیشکسوتان درباره فوتبال 7 نفره گفت: فوتبال 7 نفره در حال حاضر رشته پارالمپیک نیست اما بدون اغراق جزو 2 تیم برتر دنیا هستیم و این بوده است. در مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه به اثبات رسیده است و ماه بین المللی اسپانیا را داریم و امیدواریم بتوانیم بر روی یکی از سکوها قرار بگیریم. این حوزه ای است که مردم به آن علاقه دارند و ما سعی می کنیم این تیم را در وضعیت خوبی قرار دهیم و نتیجه بگیریم.

وی درباره حمایت از ستاره ها و ایجاد زیرساخت ها و امکانات برای ورزشکاران نیز بیان کرد: قانون حمایت از ورزش، جانبازان و معلولان به تصویب رئیس جمهور رسید اما نتوانستیم از این قانون به درستی استفاده کنیم. این قانون تمامی ارگان های دولتی و خصوصی را موظف به تامین امکانات و زیرساخت ها در این حوزه کرده است اما هنوز اجرایی نشده است. امکانات ما در همه چیز از والیبال نشسته گرفته تا پارا تیراندازی و پارا شوتینگ با مشکلاتی مواجه است. اگر بتوانیم از امکانات نهادهای مردمی مانند شهرداری، مددکاری اجتماعی، بنیاد شهید و… استفاده کنیم، شرایط بسیار بهتری خواهیم داشت. سرانه ورزشی ما پایین است اما از سرانه موجود استفاده بهینه نمی شود. در شورای انقلاب فرهنگی مصوباتی گرفته شده و ما اصرار داریم که بتوانیم از همه امکانات خود به ویژه سازمان های مردمی، همسو و دولتی استفاده کنیم.

وی افزود: این کشور باید به چنین مجموعه هایی که با این سطح امکانات به چنین افتخاراتی دست یافته اند افتخار کند. برای رسیدن به ارتفاعات بیشتر باید چشم انداز و برنامه ریزی داشته باشیم. ما باید دید مشاهده ای داشته باشیم و بینش برابری را به دید عادلانه تبدیل کنیم. در جایی که پتانسیل بیشتری وجود دارد، باید سرمایه گذاری بیشتری انجام شود. ما باید ورزشگاه ها و زیرساخت های متناسب با نیاز هر استان داشته باشیم و ایجاد کنیم.

کهپایه زاده با اشاره به نقش مهم مجلس گفت: بخشی از تاکید ما این است که از مجلس جدید مطالبه کنیم که سفیران ورزش به ویژه در حوزه پیشکسوتان و توانبخشی ها حضور داشته باشند و مشکلات ورزش استان ها را حل کنند.

رئیس فدراسیون پیشکسوتان و توانخواهان درباره انتصابات در این فدراسیون تاکید کرد: انتصابات و انتخابات در گروه ما با شورای راهبردی انجام می شود. آنجا معرفی می شویم.

درباره رضا ورزشکار

پیشنهاد ما به شما

اولین جام جیمز باند در مونیخ

به گزارش “ ای بی اس نیوز ورزشی”، کاپیتان تیم ملی انگلیس پس از کسب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *