رونق تجارت اسلحه آلمان پس از جنگ در اوکراین – اخبار دنیای اقتصاد – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز ای بی اس نیوز خبرگزاری ای بی اس نیوز
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از راشاتودی، شبکه خبری بلومبرگ روز چهارشنبه در گزارشی فاش کرد که در بحبوحه اقدامات کشورهای مختلف جهان برای افزایش قدرت نظامی و تسلیح مجدد خود به دلیل جنگ در اوکراین، پیمانکاران بخش دفاعی آلمان در حال فعالیت هستند. از تعداد زیادی سفارشات انجام نشده و افزایش سود رنج می برند.
این کانال خبری به نقل از موسسه تحقیقات صلح بین المللی استکهلم (SIPRI) اشاره کرد که آلمان در سال گذشته پس از ایالات متحده، فرانسه، روسیه، چین و ایتالیا در رتبه ششم صادرات تسلیحات قرار گرفت.
اگرچه آمار نهایی هنوز منتشر نشده است، گزارش ها نشان می دهد که برلین صادرات تسلیحاتی به ارزش بیش از 8.35 میلیارد یورو (9.13 میلیارد دلار) در سال گذشته را تایید کرده است. آخرین بار، دومین بالاترین در تاریخ این کشور پس از رقم ثبت شده در سال 2021. این به معنای 9.35 میلیارد یورو است. .
بزرگترین سفارش تسلیحاتی این کشور در سال 2022، فروش سه زیردریایی ساخت شرکت Thyssenkrupp Marine Systems بود که رژیم صهیونیستی هر کدام را به قیمت یک میلیارد یورو خریداری کرد.
راین متال، سازنده تسلیحات مستقر در دوسلدورف، بزرگترین پیمانکار دفاعی آلمان، رکورد فروش 6.4 میلیارد یورویی را برای سال 2022 گزارش کرد که 27 درصد نسبت به سال 2021 افزایش داشت.
این شرکت همچنین رکورد سفارشات جدید و تکمیل آن سفارشات به ارزش 26.6 میلیارد یورو را اعلام کرد. این شرکت در حال حاضر در حال نصب خط مونتاژ مهمات جدید با هزینه بیش از 10 میلیون یورو است و دلیل آن افزایش تقاضا است.
Hensoldt که رادارهای با کارایی بالا تولید می کند، در ماه فوریه سفارش هایی به ارزش 5.4 میلیارد یورو را اعلام کرد و گفت که عملیات نظامی روسیه در اوکراین نیاز به یک صنعت دفاعی کارآمد را “به صحنه سیاسی و اقتصادی” بازگردانده است. .
تحلیلگران به طرز شگفت انگیزی افزایش صادرات تسلیحات آلمان را به درگیری در اوکراین مرتبط می کنند.
بر اساس گزارش ها، کیف سال گذشته با خرید تجهیزات و ماشین آلات دفاعی به ارزش 2.24 میلیارد یورو از این کشور به بزرگترین واردکننده تسلیحات آلمان تبدیل شد.
با این حال، صادرات تسلیحات آلمان به اوکراین محدود نمی شود و هلند با 1.83 میلیارد یورو در رتبه دوم قرار دارد و پس از آن ایالات متحده، بریتانیا و مجارستان قرار دارند.
در عین حال، گسترش صنعت دفاعی برای مردم این کشور خوشایند نیست، زیرا نظرسنجی ها نشان می دهد که تنها حدود نیمی از آلمانی ها از تسلیح اوکراین حمایت می کنند.
absnews