دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

کنترل تورم توسط معاونت اقتصادی استانداری رصد می شود

ای بی اس نیوز/ مرکز استاندار مرکزی با بیان اینکه تورم قیمت برخی از اقلام اساسی غذایی قابل توجیه نیست، گفت: گوشت مورد نیاز را به چند استان عرضه می کنیم و قیمت گوشت در استان ما نباید بالاتر از استان های دیگر باشد، سایر استان ها و برنامه هایی برای رفع این مشکل وجود دارد. مشکل باید در جای خود قرار گیرد سریعتر پیگیری شود و حل شود

فرزاد مخلیس الائمه 30 آبان ماه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی گفت: جهاد کشاورزی و آبفای استان با وجود محدودیت منابع و نیروی انسانی شبانه روز در ادارات خود تلاش می کنند. .

وی با بیان اینکه دستگاه های اجرایی در اطلاع رسانی ضعیف هستند، گفت: برخی از مدیران نیز دستاوردهای خود را نادیده می گیرند که قابل توجیه نیست. گزارش آب و فاضلابی که در این جلسه ارائه شد آموزنده بود و مدیران دستگاه ها باید در جریان اقدامات و دستاوردهای همه حوزه ها قرار گیرند.

استاندار مرکزی با تاکید بر لزوم تبیین دقیق و صحیح اطلاعات و دستاوردهای استان افزود: مدیران دستگاه ها باید بیشتر با رسانه های رسمی استان و کشور ارتباط برقرار کرده و اقدامات خود را اطلاع رسانی کنند.

وی مهمترین کار آبفا را درک و همکاری با صنایع بزرگ استان برای انتقال فاضلاب، بازیافت و استفاده مفید از پساب دانست. اگر صنایع در حال حاضر در این بخش همکاری نکنند، باید با هزینه های متعدد آب دریافت کنند.

مخلص الائمه با اشاره به مشکلات موجود در حوزه جهاد کشاورزی گفت: برنامه ها باید واقعی تر باشد و مدیران تلاش کنند تا پیش زمینه ها و الزامات تحقق طرح را به دست آورند و داشته باشند.

وی با بیان اینکه کنترل تورم توسط معاونت اقتصادی استانداری پیگیری می شود، گفت: موضوع گرانی برخی از محصولات اساسی غذایی قابل توجیه نیست و علت آن سهل انگاری، بی تفاوتی، بی توجهی و عدم رعایت استانداردها است. زیرساخت های مشخص توسط استانداران قبلی استان. وضعیت کشتارگاه های دام در استان نیز مساعد نیست و باید هرچه سریعتر اقدامات مناسبی در این زمینه انجام دهیم.

استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه تلاش مسئولان برای حل مشکل تورم قیمت کالاها کافی نبود، افزود: گوشت مورد نیاز را در اختیار چندین استان قرار می دهیم و قیمت گوشت در استان ما نباید بالاتر از استان های دیگر باشد و باید وجود داشته باشد. برای حل سریعتر این مشکل برنامه ریزی کنید. پیگیری کنید و مشکل را حل کنید.

بیایید از قدرت قانون برای سوق دادن صنایع به سمت استفاده از پساب استفاده کنیم

علی اکبر اسدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز گفت: باید هر چه سریعتر شبکه فاضلاب را به صنایع بزرگ استان متصل کنیم. این ظرفیت قانونی باید با جدیت بیشتری پیگیری شود چرا که تقریباً 1500 لیتر در ثانیه فاضلاب تولید می کنیم و مهمترین حوزه های استفاده از فاضلاب شهرهای اراک و شازند هستند.

وی می افزاید: صنایع شاید چندان رغبتی نداشته باشند اما این ظرفیت قانونی برای امسال پیش بینی و در برنامه هفتم تصویب شد. باید از قدرت قانون برای سوق دادن صنایع به سمت استفاده از پساب استفاده کنیم و تا پایان سال باید اقدامات جدی و عملی در خصوص استفاده صنایع از پساب انجام دهیم.

ما با شکاف هایی در نظارت بر بازار مواجه هستیم

حسن میرزاخانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی نیز با اشاره به اینکه سازمان جهاد کشاورزی با برنامه های متعدد در حوزه های مختلف مواجه است، گفت: با اجرای برنامه های مهار تورم و رشد تولید، کمبود محصولات کشاورزی در استان و همچنین کاهش تولیدات کشاورزی در استان کاهش می یابد. کشور جلوگیری خواهد شد.

وی با تاکید بر لزوم کمک های لجستیکی به جهاد کشاورزی استان برای نظارت بیشتر بر بازار گفت: هدف ما نیز جلوگیری از کمبود کالا در استان است.

میرزاخانی با بیان اینکه در حوزه نظارت بر بازار با خلاءهایی مواجه هستیم افزود: یکی از مشکلاتی که در این زمینه ذکر شد کمبود نیروی انسانی و کمبود اعتبارات برای نظارت بهتر و عالی بر بازار است و برای نظارت بر بازار نیازمند اعتبارات ویژه هستیم. .

وی ادامه داد: در سایه سیاست های کلان دولت در حوزه جهاد کشاورزی به زودی شاهد نتایج ملموسی خواهیم بود. همچنین 90 درصد گوشت قرمز وارداتی به مقصد تهران، قم و مشهد است که باید هر چه سریعتر این تبعیض برطرف شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی بر تهیه برنامه مدون اجرایی در حوزه صنایع تبدیلی تاکید کرد و گفت: باید اقدامات موثرتری برای جذب سرمایه گذار در صنایع تبدیلی انجام دهیم.

نبود زنجیره کشتارگاه مناسب در استان

علی صفری رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز درباره برنامه عملیاتی رشد تولیدات کشاورزی در استان مرکزی گفت: هدف ما تولید حداکثری کالاها و مواد اساسی برای مردم است. ما چندین پروژه برای افزایش تولید داریم که به مهار تورم کمک می کند.

وی با اشاره به اینکه مساحت کل اراضی کشاورزی استان 553 هزار هکتار است، گفت: کل تولیدات بخش کشاورزی استان بیش از 3 میلیون تن و تعداد کل بهره برداران بخش کشاورزی 104 هزار هکتار است. مردم. . در حوزه گلخانه های کشور با مساحت 759 هکتار رتبه پنجم را به خود اختصاص داده ایم. ضریب مکانیزاسیون استان 2.11، وسعت سیستم های آبیاری نوین 76000 هکتار و متوسط ​​راندمان آبیاری استان 44.6 درصد است.

صفری با بیان اینکه اجرای برنامه های عملیاتی رشد تولید نیازمند منابع مالی و تسهیلات بانکی است، افزود: تکمیل زیرساخت های تولید، افزایش بهره وری در همه بخش ها و استفاده از ظرفیت های خالی در بخش کشاورزی بخشی از برنامه های عملیاتی رشد تولید است.

وی با بیان طرح‌های تکمیلی برای زیرساخت‌های تولید، گفت: احداث و بهسازی کانال‌های آبیاری عمومی، یکپارچه‌سازی، تجهیز و نوسازی اراضی سنتی، احیاء، لایروبی و احیای قنوات و اجرای سیستم‌های آبیاری نوین از جمله طرح‌ها است.

تغییر رویکرد صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی

رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: صرفه جویی 34 میلیون و 140 هزار مترمکعبی آب با تغییر رویکرد در سال 1402 در دستور کار ما است. علاوه بر این، در نظر داریم عملکرد مزارع پرباران را در سال جاری بین 20 تا 30 درصد افزایش دهیم تا به تولید 256 هزار تن محصول برسیم.

وی با بیان اینکه برای ارتقای نرخ مکانیزاسیون در بخش کشاورزی استان از 2.11 به 2.21 به 300 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم افزود: ضریب تبدیل در تولید مرغ باید افزایش یابد. متأسفانه این موضوع وابسته به نهاده های وارداتی است و نهاده ها با مشکل مواجه هستند اما با وجود این در شش ماهه اول سال نسبت به مدت مشابه افزایش شیوع داشته ایم.

وی با تاکید بر اصلاح امور دام در حوزه دامپروری افزود: از جمله طرح های ما در حوزه آبزی پروری می توان به افزایش 6.6 درصدی تولید آبزیان به 7090 تن، رشد 2 درصدی در تولید ماهیان زینتی و افزایش سرانه ماهی اشاره کرد. مصرف.

صفری با بیان اینکه در صورت رونق گرفتن صنایع تبدیلی، سایر بخش ها نیز فعال می شوند، گفت: احیای واحدهای راکد، حمایت از واحدهای نیمه فعال و تکمیل واحدهای نیمه تمام در دستور کار ما است. در حال حاضر در استان 620 واحد نیمه فعال و 632 واحد نیمه تمام داریم که با آنها در تلاش هستیم تا مشکلات آنها را برطرف کنیم.

وی با اشاره به اینکه در نظارت و بازرسی بازار مشکل داریم، گفت: علیرغم انبوهی از وظایف محوله و به دلیل کمبود نیروی انسانی و امکانات، سعی کرده ایم حداکثر تلاش را انجام دهیم و در همه زمینه ها جزء کشورهای در رتبه های 10 تا 15 قرار دارند.

رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی نبود زنجیره واقعی کشتارگاه در استان را برشمرد و افزود: تورم مواد غذایی بالاست و باید علت آن را پیدا کرد. در بخش گوشت، بازار تهران به شدت ما را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی ادامه داد: در بحث صنایع تبدیلی جزو استان های خوب هستیم و اکثر کاندیداهای ما در ساوه و زرندیه هستند اما می خواهیم در سایر نقاط استان گسترش پیدا کنیم.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *