وی افزود: گزارش و نتیجه تحقیقات کمیسیون تغییری نکرده و به همان ترتیب به دادگاه می رود. کمیسیون تلفیق به حذف ارز ترجیحی رای نداد و مقرر شد معادل 9 میلیارد ریال به دولت کمک شود و دولت اقدامات بعدی را مدیریت کند.
absnews
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این مدیریت به گونه ای نیست که ارز ترجیحی در گذشته تخصیص داده می شد، بلکه به گونه ای است که رانت و سوء استفاده ای صورت نگیرد. در حال حاضر تبصره های بودجه در مجلس در حال بررسی است و پس از پایان تبصره، بحث ارز ترجیحی در دستور کار قرار می گیرد.
سید محمدرضا میرتجلدینی رئیس کمیته هدفمندی یارانه ها کمیسیون تلفیق بودجه 1401 وی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، در پاسخ به سوالی مبنی بر آخرین وضعیت 4200 تومانی، اظهار داشت: بحث ارز ترجیحی هنوز در مجلس مطرح نشده است، اما به نظر من می توان گفت که کلیات رویکرد مجلس همکاری با دولت و اعطای یارانه ریالی است.
میرتاج الدینی گفت: معادل 9 میلیارد ریال دلار به همراه یارانه پیش بینی شده در تبصره 14 در مجموع به 250 هزار میلیارد تومان می رسد و برای کالاهایی که دارای اولویت هستند این رقم را در اختیار دولت قرار می دهیم. ارز (از جمله گندم). ، داروها، روغن ها و کالاها).
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز