اخبار سیاسی روز

کمپین شناختی-ادراکی فارس نیوز



این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید

وقتی ادبیات سیاسی و جنگ روانی را بررسی می کنیم و متوجه می شویم که رابطه مستقیم و قوی بین خود تمسخر و خویشتن داری وجود دارد، جنبه خطرناک این آفت یا بیماری را درک می کنیم.

مهمترین بخش القای احساس حقارت از طریق رسانه انجام می شود.
به گفته کارشناسان، کار رسانه‌ها در این زمینه «مولکول‌های شناختی ادراکی» شکست را بیرون می‌اندازد، احساس عقب‌ماندگی می‌کند، فناوری را بی‌ارزش می‌کند، شخصیت مخاطبان خود را تیره‌تر و تخریب می‌کند و اعتماد به نفس ملی را از آنها سلب می‌کند.

2. عدم انفعال در مقابل مولکول های شناختی ادراکی رسانه های رقیب یا دشمن. و پیام های مخرب خود را «پردازش» کنند.

همانطور که افراد تحقیر شده ای که اعتماد به نفس خود را از دست داده اند، به راحتی تحت تاثیر و تسلط دیگران قرار می گیرند، ملت های تحقیر شده که اعتماد به نفس ندارند نیز راحت تر تحت سلطه قرار می گیرند و این معادله در دنیای ارتباطات که مرزهای جغرافیایی از بین رفته است. قدرت ها نیازی به استفاده از نیروی نظامی و اشغال ندارند.

absnews


گاهی خودسوزی در سطح فردی ظاهر می شود که نتایج آن محدود است، اما گاهی این آفت در سطح «خود ملی» ظاهر می شود که پیامدهای فراوان و گاه جبران ناپذیری دارد.

1. ارائه هنری ظرفیت های فردی، اجتماعی، علمی و تمدنی خود به فرد و گروه.

گروه سیاسی ABSNEWS، یادداشت- مهدی فدایی: «مرغ کنار غاز» یک ضرب المثل قدیمی به ظاهر رایج است اما معنایی عمیق و بسیار مخرب دارد! این ضرب المثل به معنای ندیدن دارایی ها، توانایی ها و نقاط قوت خود و بزرگتر و بزرگتر دیدن آنها در چشمان شماست. از یک غریبه؛ به معنای خود استهزایی یا خود ریشخندی است.

این مولکول‌های ادراکی معمولاً به تدریج به سمت مخاطب شلیک می‌شوند و به تدریج برداشت فرد از خود و کشورش را از بین می‌برند تا غرور ملی را ربوده و حس خودباختگی به شکل خودتخریبی در افکار، سخنان، نوشته‌ها نمایان شود. و رفتار مردم .

انقلاب اسلامی ایران نه تنها با احساس حقارت و عقده حقارت در ملت بزرگ ایران مقابله کرد و آنها را با توانمندی های خود آشنا کرد و جایگزین «ما نمی توانیم» از دوران منحوس قاجار و پهلوی شد. این ویژگی و امروز یکی از نمادهای «مقاومت»، اعلام «ما می‌توانیم» در برابر تلاش‌های دشمنان برای القای «شما نمی‌توانید» است!

متأسفانه این آفت در فرهنگ عمومی ما مشهود است و باید ریشه آن را جستجو کرد.

این یکی از مواردی است که در این کارزار و در برخورد با پیشنهادات دشمن باید مورد توجه قرار گیرد.

3. «نمایش» جنبش رسانه ای که از القای تحقیر برای سلطه فکری و تغییر ساختارها استفاده می کند.

تسخیر اذهان از طریق القای احساسات و ادراکات سیاه در واقع تسخیر سرزمین است و اینجاست که می توان دلیل و ریشه دیگری را برای دشمنی آمریکا و کل غرب با انقلاب اسلامی درک کرد!

جنگ شناختی حوزه‌های مختلفی دارد و یکی از این حوزه‌ها ایجاد نگرش منفی نسبت به «خود»، هویت، ریشه‌ها و حتی توانایی‌ها و داشته‌های قطعی و غیرقابل انکار است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا