انتشار برای اولین بار عکس های تست های پیروز / افشاگری کارشناسان از عامل اصلی گم شدن پیروز + اسناد

بر روی تمامی عکس های پیروز عارضه والگوس قدامی از بدو تولد مشاهده می شود که اگر شرایط تغذیه مطرح نباشد، نشانه قرابت ژنتیکی فیروز و ایران و کاهش تنوع ژنتیکی خواهد بود.
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-874180>منبع:
حتی اگر نارسایی کلیه باعث مرگ پیروز نشده باشد، استفاده از موردی با ناهنجاری ژنتیکی برای ادامه طرح احیاء به شدت غیرعلمی و بیهوده تلقی می شود.
به گزارش رکنا، پس از انتشار این اسناد، این سوال در ذهن مردم ایجاد می شود که چرا سازمان محیط زیست از ارائه اطلاعات دقیق و علمی درباره پیروز به طور خاص و گونه یوزپلنگ آسیایی به طور کلی خودداری می کند؟
یعنی ژن های مغلوب در برخی از توله ها ظاهر می شود و اگرچه همه توله ها می توانند شرایط تغذیه ای خوبی داشته باشند، اما این شرایط مانع از زنده ماندن آنها می شود و بدون استثنا قبل از 12 ماهگی می میرند.
علاوه بر این، عدم افشای اطلاعات از نظر ژنتیکی یاک های گم شده در ایران در مجلات علمی معتبر دنیا که در محافل علمی مرسوم است این نظریه را تقویت می کند که سازمان محیط زیست ایران اطلاعات دقیقی از ورود گونه گاوزبان در اختیار دارد.ایرانیان در گرداب انقراض و آن افکار عمومی دور نگه داشته شده است
خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا
به گزارش خبرنگار رکنا، این عارضه در فرزندان والدین نزدیک به هم بسیار شایع است و بیشتر در موارد جفت گیری دختر یا والدین یا پسر حتی در نسل اول دیده می شود که نشانه بارز آن است. کاهش تنوع ژنتیکی و همخونی نتیجه همخونی است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، تصاویری از آزمایشات و رادیولوژی منتشر کرد پیروز او مشکلات ژنتیکی مرتبط با والدینش را بازگو می کند و وجود پیوند خونی بین والدین برنده را تقویت می کند. یوزپلنگ آسیا را در ایران تقویت می کند.
