سایر موضوعات

دستاوردهای فناوران در فرمولاسیون تولید آنزیم نشاسته و الکل


یکی از عملیات های دانش بنیان، فرمولاسیون آنزیم هایی برای تولید الکل و نشاسته و همچنین تصفیه فاضلاب حاصل از استخراج نفت انجام شد.

به گزارش ای بی اس نیوز، علی مرجاوی، مدیر یکی از هلدینگ های فناوری، امروز در رویداد تبادل فناوری صنایع غذایی که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: این هلدینگ در حوزه های بیوتکنولوژی، نفت، گاز و توسعه نوآوری فعال است. می گوید: این هلدینگ بزرگترین کارخانه است. بیوتکنولوژی را در سال 2018 راه اندازی کرد و تولید سالانه آنزیم آن به 1500 تن می رسد.

وی در دسترس بودن، همکاری با شرکت ها و تولید آنزیم هایی با کاربردهای متنوع را از ویژگی های این بهره برداری دانست و یادآور شد: آنزیم های تولید شده توسط این بهره برداری در صنایع غذایی، نساجی، دام و طیور و مواد شوینده کاربرد دارد. در کنار این محصول پروبیوتیک ها نیز تولید شد.

مرجوی تولید آنزیم های تصفیه صنایع ضایعات روغن کشی را یکی از دستاوردهای این شرکت عنوان کرد و خاطرنشان کرد: همچنین موفق به تولید آنزیم هایی برای فرآورده های گوشتی برای اتصال تکه های گوشت شده ایم ضمن اینکه آنزیم هایی برای تولید سوسیس و کالباس نیز انجام شده است. پیشنهاد شده.

وی تولید آنزیم نشاسته و الکل را از دیگر محصولات این عملیات برشمرد و توضیح داد: تاکنون تولید نشاسته و الکل به صورت شیمیایی انجام می شد اما موفق به تولید آنزیم در این حوزه شدیم.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا