کدام محصولات در آذر ماه ارزان تر شدند؟
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، در آذرماه میانگین تغییرات قیمت برخی محصولات غذایی برای گروه های مختلف مواد غذایی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه اقلام «آب نبات خشک» با 1.7 درصد و «آش ناشه» با 1.6 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «برنج ایرانی درجه یک» با 1.7- بوده است. ٪. درصد است
گوشت قرمز و سفید و فرآورده های آن:
در این گروه اقلام «ماشین مرغ» با 8.3 درصد، «کنسرو تن ماهی» با 4. درصد و «ماهی قزل آلا» با 2.9 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن ها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیرخشک با 2.6 درصد، تخم مرغ ماشینی با 2.3 درصد و.
«کره پاستوریزه» با 1.5 درصد و بیشترین افت قیمت نیز مربوط به «روغن مایع» با 1.6- درصد و «روغن نباتی جامد» با 0.3- درصد است.
میوه ها و مغزها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با 86.8 درصد، خربزه با 13.7 درصد، انار با 8.9 درصد و موز 8.2 درصد بوده است. “پرتقال” با -7.1٪ و “پسته” با -0.9٪.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «گوجه فرنگی» با 68.9 درصد، به «خیار» با 28.9 درصد و به «پیاز» با 20.7 درصد بوده و بیشترین افت قیمت نیز مربوط به « فلفل”. با -4.8 درصد و هویج با -0.9 درصد.
شکر، نوشیدنی ها و سایر غذاها:
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «چای خارجی بسته بندی شده» با 2.5 درصد و «سس گوجه فرنگی» با 2.2 درصد و بیشترین افت قیمت مربوط به «شکر» با 0.4- درصد است.
absnews