سایر موضوعات

کدام لبنیات بیشترین صادرات را دارد؟

فرآورده های لبنی و خامه ای در 6 ماهه اول سال 1402 با 17.7 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل به 62.6 هزار تن رسید که اولین محصول لبنی صادراتی از نظر حجم است.

به گزارش ای بی اس نیوز، بر اساس گزارش انجمن صنایع لبنی، در 6 ماهه سال 1402، در مجموع 281 هزار و 450 تن انواع لبنیات به کشور صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال 1401، 17.3 درصد افزایش داشته است.

در 6 ماهه اول سال 1402 لبنیات و خامه با 17.7 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل به 62.6 هزار تن رسید که اولین فرآورده لبنی صادر شده از نظر حجمی است که 22.27 درصد از کل صادرات را شامل می شود. حجم امضا شده

پس از آن دوغ و کفیر با 1/56 درصد افزایش نسبت به سال قبل به 3/59 هزار تن رسید که 1/21 درصد از کل صادرات را شامل می شود.

شیرخشک صنعتی با 21.6 درصد افزایش نسبت به سال قبل و به 56.8 هزار تن در رتبه سوم قرار دارد و 20.19 درصد از کل حجم صادرات را به خود اختصاص داده است.

در میان محصولات لبنی بیشترین افزایش حجم صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل به دوغ و کفیر با 56.1 درصد، شیرخشک نوزاد با 43.1 درصد افزایش و شیرخشک صنعتی با افزایش نسبت داده شد. از 56.1٪. افزایش 21.6 درصدی

در بین محصولات، بیشترین افت حجم صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته مربوط به شیر و فرآورده های خامه ای غلیظ با 36.2 درصد افت، پودر آب پنیر با 9.8 درصد کاهش، کره با 6.4 درصد کاهش و بستنی با افت بوده است. کاهش 36.2 درصدی، کاهش 5.1 درصدی به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا