سه شنبه , ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

کاهش 5000 مگاواتی تولید و مصرف برق در سال 1402


دبیر اتحادیه صنعت برق گفت: کمبود تولید و تامین برق در سال جاری 15 هزار مگاوات بوده که این عدد برای سال 1402 به صورت خوش بینانه 10 هزار مگاوات برآورد می شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، مهدی مسلمی در نشست خبری با بیان اینکه کمبود ظرفیت تولید برق نسبت به تقاضا در پیک تابستان همیشه وجود خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در سال مالی آینده ساختار بازارهای مالی صنعت برق تغییر می کند، خاطرنشان کرد: پیش بینی می شد بورس برق در سال 1401 فعال شود اما این اتفاق نیفتاد، برای سال 1402 در قانون بودجه مصوب شد که این امر انجام شود. برنامه باید انجام شود، اما انتظار می رود به دلیل تضاد منافع اجرایی نشود.

دبیر اتحادیه صنعت برق با بیان اینکه بدهی های دولت به دلیل اختلاف قیمت همچنان در حال افزایش است، افزود: اکنون دولت 100 هزار میلیارد تومان به وزارت نیرو بدهکار است، انرژی چیزی که باقی مانده، ابزارهای مالی پیش بینی شده در ضدیت با وزارت نیرو است. قانون موانع دولت را موظف کرده بود ظرف 3 سال بدهی ها را تسویه کند.

سلامی با بیان اینکه پیشنهاد داده بودیم 20 هزار میلیارد تومان اضافه شده در سال گذشته در بودجه سال آینده اعمال شود، گفت: در قانون رفع موانع دولت موظف به تسویه حساب شد.

وی با بیان اینکه فضای مالی صنعت برق در سال آینده تنها پوشش هزینه ها و تورم را پوشش خواهد داد، گفت: در این شرایط بعید است توسعه زیرساخت های برق در صنعت برق آنطور که باید پیش برود و نمی رویم. برای مشاهده هرگونه علاقه سرمایه گذاران

دبیر اتحادیه صنعت برق با بیان اینکه در سال مالی آینده با توجه به لایحه بودجه 1402 تغییراتی در صنعت برق ایجاد خواهد شد، گفت: طی سال آینده با توجه به مصوبه، قیمت فروش برق در بخش عمده ای از صنعت افزایش خواهد یافت. قانون رفع موانع

مسالمی افزود: در چند سال گذشته این افزایش قیمت بیش از یک مگاوات بود اما در شرایط فعلی مربوط به همه صنایع است، البته اولویت ها وجود خواهد داشت، اما قانون می گوید برق در حوزه صنعت معادل ECA است که قیمت آن معادل 600 تا 700 تومان است در حالی که قیمت برق در اکثر صنایع حدود 300 تومان است که می تواند قیمت برق را دو برابر کند.برق بخشی از صنعت.

وی با بیان اینکه با توجه به قانون رفع موانع و قوانینی که قبلا داشتیم، قیمت برق در خانوارها افزایش می یابد، افزود: البته نرخ تعرفه برای کسانی که بالاتر از الگوی مصرف هستند با توجه به افزایش قیمت تغییر می کند. در مصرف 1.5 تا 2 برابر تعرفه های فعلی به کندی همه اینها باعث افزایش درآمد صنعت برق می شود، هرچند تعرفه کمتر از قیمت تمام شده است. اما نسبت به گذشته کسری بودجه صنعت برق کاهش خواهد یافت.

دبیر اتحادیه صنعت برق خاطرنشان کرد: افزایش درآمد ناشی از افزایش تعرفه ها نصیب توانیر و وزارت نیرو می شود که بر اساس قانون حاکم بر لایحه مالی، بیشترین درآمد به بخش انتقال و تولید خواهد رسید. بخش و به این ترتیب رفع محدودیت ها و توسعه شبکه برق تسریع می شود. شود گفت: با این حال سهم بخش تولید و افزایش ظرفیت نیروگاهی تغییری نخواهد کرد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

New Artist Takes the Music Scene by Storm with Unforgettable Memory

Dolores et error consequatur voluptatem itaque numquam reprehenderit ut. Numquam labore iure dolores reprehenderit beatae …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *