کاهش قیمت خودروهای تیراژ بالا تا پایان سال

قربان زاده ادامه داد: در ادامه جلسات نهایی وزارت اقتصاد و حراست، سند مشترکی را به صورت شفاف اعلام می کنند تا در حوزه خودروسازان و ایرانیان تعهدی برای دولت سیزدهم باشد. شرکت های خودرو و سایپا حالا قرار بود شاهد اقدام ملموس این دو خودروساز باشیم.
رئیس سازمان خصوصی سازی درباره آزادسازی سهام وثیقه گفت: در شورای عالی اصل 44 ماه گذشته دستوری از سوی رئیس جمهور صادر شد مبنی بر اینکه سهام شرکت هایی که در لیست واگذاری هستند آزاد می شود.
وی گفت: البته سهم دولت در ایران خودرو 5 درصد و در سایپا 17 درصد است که ملاک نیست اما باید نگاه جامع تری داشت و همه زیرمجموعه های این دو شرکت واگذار شود. به طوری که جریان نقدی به کسب و کار و این کسب و کارها مولد و دستیابی به کارایی است.
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: با توجه به اینکه سود امسال وصول می شود با آن تلفیق و با سود سهام پرداخت می شود.
absnews
قربانزاده درباره سهام عدالت نیز افزود: امسال با برنامه وزیر اقتصاد و شورای عالی بورس، سود سهام عدالت در 2 مرحله واریز می شود و پیش بینی می شود ارقام آن دو برابر شود. سال گذشته
قربان زاده گفت: در ادامه با توجه به قیمت این دو خودروساز قطعا باید تا پایان سال به سمت شیب نزولی و کاهش تدریجی قیمت خودروهای پرتیراژ برویم.
وی ادامه داد: با توجه به گردش مالی و سرمایه سهام دو شرکت و به منظور افزایش بهره وری و بهره وری و کاهش مداخله دولت، باید نسبت به واگذاری قطعی اقدام شود.
رئیس سازمان خصوصی سازی اعلام کرد؛
رئیس سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه تا پایان سال باید به سمت کاهش تدریجی قیمت خودروهای تیراژ بالا برویم، گفت: امسال با برنامه ای که به تصویب رسید، سود سهام عدالت خواهد بود. در 2 قسط پرداخت می شود که پیش بینی می شود در سال گذشته دو برابر شود
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: اکنون زیان انباشته خودروسازان بین 130 تا 150 هزار میلیارد تومان است که در نتیجه این اقدامات، خودروسازان عملا از زیان خارج می شوند و به سمت ایجاد جذابیت برای اقدامات می رویم. .
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حسین قربان زاده، رئیس سازمان خصوصی سازی در این سه جلسه که با حضور فعالان صنعت خصوصی و اساتید دانشگاه برگزار شد، به نکات مطرح شده اشاره کرد و افزود: حوزه اول مربوط به نحوه عملکرد دولت بود. مداخله می کند که مسیر ورود و ظهور است. در جایگاه نظارتی به دولت اشاره شد، حوزه دوم بحث احراز صلاحیت و صلاحیت خریداران و حوزه سوم باز شدن قفل مالکیت این خودروهای سازنده بود.
قربانزاده درباره واریز سود شرکت های بدون سهام نیز گفت: این سود پس از افزایش سرمایه که شرکت های بدون سهام آورده اند به حساب سهامداران واریز می شود.
وی ادامه داد: یک ماه دیگر باید انجام شود. در غیر این صورت این مجوز به وزارت اقتصاد داده شده است تا با اقدامات دیگری در لیست واگذاری آنها جایگزین شود.