– افزایش توان رقابتی واحدهای تولیدی کوچک و متوسط با هدف صادرات.
– برای حفظ تراز تجاری مثبت، واردات باید به صورت هدفمند مدیریت شود
– ایجاد تعادل در زنجیره مواد اولیه مورد نیاز و توسعه صنعت فولاد و مس کشور برای تولید پایدار.
وی تاکید کرد: لازم است خلأهای عملکردی مانند عدم اعمال بودجه بر مبنای عملکرد، عدم تشکیل پرونده و مبهم بودن سود سهام شرکت های زیرمجموعه زیر 50 درصد سهام، عدم اعمال مصوبات شورای مقررات زدایی و تسهیل در صدور مجوز و عدم سرمایش وجود داشته باشد. سامانه شستشو و شستشوی مواد اولیه از شرکتهای فولادی، وابسته و معدنی باید توسط متولیان امر حذف و بر تکمیل سامانه کاداستر معادن نظارت شود.
انتهای پیام/
به گزارش ای بی اس نیوز، مهرداد بذرپاش، رئیس دیوان محاسبات کشور در این نشست گفت: در حال حاضر در بخش صنعت، معدن و تجارت با روند نزولی تشکیل سرمایه، عدم حمایت از رشد تولید داخلی، کاهش در وسعت بازار داخلی محصولات صنعتی و امکان تکمیل آن.«ظرفیت ذخیره سنگ آهن تا سال 1418 با روند فعلی تولید و اکتشاف مواجه هستیم.
– تولید باید رونق بگیرد و واحدهای تولیدی مشکل دار تحت تأثیر قرار گیرند تا فعال شوند
سومین جلسه از سلسله نشست های تخصصی دیوان محاسبات و وزرای دولت سیزدهم با حضور مدیرکل، دادستان و دیگر مسئولان این سازمان، نمایندگان سایر دستگاه های نظارتی، وزیر صنعت، وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد. معدن و تجارت و دستیارانش.
در این جلسه نمایندگان سایر نهادهای نظارتی نیز تخلفات، خلأها، حذفیات، چالش های جاری و نقاط قوت و ضعف وزارت صنعت، معدن و تجارت را مورد تاکید قرار دادند.
بذرپاش در پایان اهتمام در اجرای طرح های مرتبط با اقتصاد مقاومتی را یادآور شد و توصیه های زیر را به وزیر صنعت، معدن و تجارت ارائه کرد:
سیدرضا فاطمی امین در بخشی دیگر از این دیدار از اقدامات دیوان محاسبات کشور در تهیه و ارائه پیشنهادات کاربردی در حوزه صنعت، معدن و تجارت تقدیر و تشکر کرد.
– پروژه های صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالا انجام شود
– پروژه های مهم و ملی انجام و راه اندازی شود
رئیس کل دیوان محاسبات گفت: برای رفع موانع و مشکلاتی مانند خشکسالی و محدودیت های پولی برای تامین حدود 13 قلم کالای حساس و ضروری، بروز کسری ذخایر استراتژیک کالاهای اساسی نسبت به میزان مصوب، نامناسب است. مکانیسم قیمت گذاری در زنجیره تولید محصولات صنعتی و تحمیل اثرات هزینه ای آن بر بخش صنعت، مشکل تامین، تجهیزات و نوسازی ماشین آلات معدنی و عدم تامین پایدار نهاده های تولید باید مورد توجه قرار گیرد.
– افزایش صادرات کالاها و خدمات غیرنفتی