سایر موضوعات

چگونه به خودکفایی قند برسیم؟

مجری طرح کارخانه قند وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای خودکفایی در تولید شکر نیازمند افزایش ظرفیت صنعتی هستیم. کشاورزان ما توانایی خرید ابزار مدرن را ندارند و باید در این زمینه یارانه و تسهیلات به آنها داده شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، پیمان حصاری با بیان اینکه نمی توانیم چغندرقند را بیش از حد افزایش دهیم زیرا قیمت شکر نیز افزایش می یابد، گفت: 65 تا 70 درصد شکر از چغندر قند و مابقی از نیشکر تامین می شود.

وی در یک برنامه تلویزیونی ادامه داد: سطح قابل برداشت نیشکر 80 تا 90 هزار هکتار است.

مدیر پروژه کارخانه قند وزارت جهاد کشاورزی افزود: تولید شکر ما در سال های اخیر یک میلیون و 500 هزار تن بوده و بر اساس اطلاعات و آمارهای جمع آوری شده میزان شکر مصرفی خانوارها 400 تا 500 تن است. هزار تن، در نوشابه 400 تا 500 هزار تن در انواع مختلف، 600 هزار تن و 550 تا 600 هزار تن در آب نبات و شکلات.

حصاری گفت: در کشت پاییزه می توانیم بیش از 5 میلیون تن چغندر قند تولید کنیم.

وی در پایان گفت: برای رسیدن به خودکفایی در تولید شکر نیازمند افزایش ظرفیت صنعتی هستیم. کشاورزان ما توانایی خرید ابزار مدرن را ندارند. باید از یارانه و تسهیلات در این راستا بهره مند شوند. علاوه بر این، قیمت گذاری اجباری برای قند و چغندر قند یک چالش بزرگ برای تولید است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا