جوشاندن برنج یکی از عناصر آشپزخانه است که انواع آلودگی ها را در خود جمع می کند و رعایت نکات بهداشتی اولیه در زمینه نگهداری آن ضروری است.
به گزارش ایلانا، برخی از خانم ها عادت بدی دارند که از روزنامه برای بخارپز کردن برنج یا زمانی که بخارپز بزرگ ندارند استفاده کنند. استفاده از روزنامه مخصوصاً نیازمندی های روزنامه که گاهی می توان از کاغذ بی کیفیت و پر از آن تهیه کرد انجام دادن حتی در مواقع اضطراری هم مناسب نیست.
برای بخارپز کردن بهتر است از پارچه ای استفاده شود که قابلیت جذب بخار آب را داشته باشد و با توجه به اینکه از این بخارپز برای بخارپز کردن انواع پلو، ماکارونی و … استفاده می شود، می توان رب، گوجه فرنگی یا سبزی را به آن اضافه کرد. برنج هنگام استفاده به پلوپز می چسبد و چون پلوپز برای مدتی بعد از پخت مرطوب می ماند، می تواند محیطی مناسب برای تجمع آلودگی و باکتری باشد.
بنابراین پس از هر بار استفاده دم نوش را در جای خشک و خنک قرار دهید تا رطوبت آن به خوبی خشک شود و پس از چندین بار استفاده حتما دم نوش را با مایع ظرفشویی بشویید و در آفتاب یا در هوا قرار دهید تا خشک شود. خوب برای خشک شدن
منبع: تشویق شد
خبر از رکنا
نرم افزار موبایل رکنا به نقل از ایلنا
اخبار خبرگزاری رکنا