چهارمین جشنواره ملی ایمنی مواد غذایی با حضور شرکت های پیشرو در صنعت غذا و نوشیدنی کشور


مراسم افتتاحیه چهارمین جشنواره ملی ایمنی مواد غذایی در پانزدهم شهریور ماه 1402 با حضور تولیدکنندگان و کارآفرینان برجسته صنایع غذایی و آشامیدنی کشور به دعوت انجمن صنایع غذایی در سالن همایش شهید پروین اعتصامی برگزار شد. دانشگاه بهشتی.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، مراسم افتتاحیه چهارمین جشنواره ملی ایمنی مواد غذایی در تاریخ 15 شهریور 1402 با حضور تولیدکنندگان و کارآفرینان برجسته صنایع غذایی و داخلی برگزار شد. نوشیدنی ها ، به دعوت انجمن صنایع غذایی در سالن سخنرانی پروین اعتصامی دانشگاه شهید بهشتی.
در این جلسه نمایندگان تولیدکنندگان اصلی صنایع غذایی و آشامیدنی ایران به بیان مشکلات مربوط به این صنعت و در نهایت سوال ارزیابی محصولات غذایی که همواره درخواستی از سوی کارخانجات صنایع غذایی بوده است، پرداختند. ، تهیه و تصویب شده است.
در راستای رفع موانع موجود در مسیر تولید محصولات سلامت محور که همچون گذشته یکی از مهمترین برنامه های انجمن می باشد، نماینده شرکت عالی فرد (سان اچ) سوالات و پیشنهاداتی را جهت رفع مشکلات ارائه نمود. تولیدکنندگان در راستای تولید محصولات سلامت محور و رفع موانع موجود که مورد بحث و تذکر نمایندگان انجمن صنایع غذایی قرار گرفت.
شرکت علیفرد (SanH) یکی از پیشگامان تولید محصولات سلامت محور در کشور، طی سال های اخیر با هدف ارتقای سلامت جامعه و سبک زندگی سالم، خانواده خاصی از محصولات خود را روانه بازار کرده است. . محصولات NFC (نه از کنسانتره) آب میوه هایی بدون مواد نگهدارنده یا شیرین کننده هستند که در نتیجه استخراج مستقیم آب میوه از میوه و جداسازی آب میوه از میوه با فشار دادن حاصل می شود. محصولات آنتی اکسیدانی و آب میوه های غنی شده با ویتامین های مختلف نیز از دیگر اعضای خانواده Sun H هستند که محصولاتی فراتر از آبمیوه را برای خانواده ها و افراد آگاه به سلامت ارائه می دهد.
چهارمین جشنواره ملی غذا و سلامت با هدف ایجاد بستری برای خلاقیت و نوآوری با ارائه محصولات سلامت محور در راستای رشد صنایع غذایی و همچنین شناسایی برندهای پیشرو در تحقیق، توسعه و ارتقای سلامت محصولات غذایی برگزار می شود. . . این جشنواره نگاهی پیشگیرانه به سلامت دارد و نه درمان و یکی از موضوعات مهم آن عبارت است از: سلامت تغذیه و ارتقای سواد تغذیه ای شهروندان، ایجاد بستر ارتباطی بین گروه های صنایع غذایی، رستوران ها، سازمان ها و شهروندان حلقههای زنجیره سلامت غذایی، با افزایش سهم سلامت غذا، متناسب با ارتقای سلامت در عرضه محصولات غذایی و اطلاعات فراوان آن است.
از دیگر فعالیت های این جشنواره می توان به نمایش آخرین دستاوردهای محصولات و خدمات غذایی سلامت محور در شاخه های مختلف صنایع غذایی، ایجاد و تقویت زیرساخت های مورد نیاز برای ارتقای سلامت غذا و تولید غذای سالم در مراکز توزیع مواد غذایی اشاره کرد.
اختتامیه چهارمین جشنواره ملی ایمنی مواد غذایی در پاییز 1402 توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری کارخانجات و سازمان های صنایع غذایی کشور، نهادها، سازمان های دولتی و خصوصی، دانشگاه ها، رسانه ها و خبرگزاری ها در کشور برگزار شد. کشور. کشورها برای بهبود سیستم ایمنی مواد غذایی و تشکیل زنجیره ایمنی مواد غذایی.