پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

چند دانش آموز عضو تعاونی های مدارس هستند؟

مهدی مسکنی – معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی – با اشاره به فعالیت بیش از 100 تعاونی آموزشی در سراسر کشور با 6800 عضو دانش آموزی، می گوید: برای عضویت در تعاونی های دانش آموزی محدودیت سنی وجود ندارد. دانشجویان پس از اتمام تحصیلات خود می توانند عضویت در انجمن فارغ التحصیلان را ادامه دهند یا سهام خود را به سایر دانشجویان ورودی منتقل کنند.

ارتقای روحیه تعاون و همبستگی و مشارکت در امور اجتماعی و اقتصادی، توسعه آموزش و مهارت‌سازی، آشنایی و رعایت قوانین و مقررات و تهیه محصولات و کالاهای ضروری مورد نیاز دانش‌آموزان از قبیل لوازم التحریر، مواد غذایی و پوشاک. کیفیت مناسب و زیر قیمت بازار یکی از مهمترین اهداف تعاونی های آموزشی است.

به گزارش ای بی اس نیوز، تعاونی های مدارس فعالیتی گروهی است که با مشارکت داوطلبانه دانش آموزان و با حمایت، نظارت و راهنمایی مدیر و مسئولان مدرسه در مدارس با عضویت دانش آموزی تشکیل می شود و بستر – فرمی برای تمرین مشارکت و انجام آن است. فعالیت های جمعی

چند دانش آموز عضو تعاونی های مدارس هستند؟

به گزارش ای بی اس نیوز، با ایجاد تعاونی های مدارس، دانش آموزان علاوه بر تشویق پس انداز، می توانند باشگاه ایجاد کنند و وسایل ورزشی تهیه کنند، رستوران و کافه ایجاد کنند، وسیله نقلیه ای برای سفر تهیه کنند، مصنوعات و صنایع دستی تهیه و به فروش برسانند.

به گفته کارشناسان، با راه اندازی تعاونی های آموزشی در مدارس، دانش آموزان مشارکت در فعالیت های گروهی را فرا می گیرند و حس همکاری اساساً در ذهن نوجوانان جا افتاده و بر باروری شخصیت آنها تأثیر می گذارد.

وی تقویت روحیه کارآفرینی و افزایش مهارت تعاون در بین دانش آموزان را از اهداف تشکیل تعاونی های آموزشی دانست و معتقد است این نوع تعاونی ها زمینه ساز توسعه و نهادینه شدن فرهنگ تعاون در بین دانش آموزان هستند.

انتهای پیام

به گفته مسکنی، تعاونی های مدارس در زمینه های مختلفی از جمله تولید مصنوعات از جمله میز و صندلی دانش آموزی، طراحی و دوخت لباس و پیراهن دانش آموزی، تولید زیورآلات و مدیریت، بوفه مدارس فعالیت دارند.

در ماده 87 قانون شرکت های تعاونی هدف اصلی از تشکیل شرکت های تعاونی آموزشی تعمیم اصول تعاون به منظور آموزش عملی آیین نامه های تعاونی ها بین دانشجویان یا دانشجویان مراکز آموزش عالی و کلیه دانشجویان است. مدارس ابتدایی، آموزشکده ها و دبیرستان ها و دانش آموزان مدارس، آموزشکده ها و دانشگاه ها می توانند با پرداخت بهای سهم به عضویت این تعاونی ها درآیند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از فعالیت بیش از 100 تعاونی آموزشی در سراسر کشور با 6800 عضو دانش آموزی خبر داد و گفت: عضویت در تعاونی های دانش آموزی محدودیت سنی ندارد و دانشجویان پس از پایان تحصیل می توانند سهام خود را خریداری کنند. از طریق عضویت در انجمن فارغ التحصیلان، برای حفظ یا انتقال به دانشجویان ورودی.

در تعاونی های آموزشی خود دانش آموزان مالک و سهامدار هستند و سود حاصل از فعالیت های اقتصادی مانند فروش مصنوعات و صنایع دستی بین اعضا تقسیم می شود و هر دانش آموز از مزایای همکاری و کمک به دیگران برخوردار می شود. این شرکت ها اجناس مورد نیاز اعضا را با حداقل قیمت و کیفیت خوب در اختیار اعضا قرار می دهند و از خرید بی مورد دانشجویان از مراکز غیرمجاز و غیربهداشتی مانند دستفروشان جلوگیری می کنند.

این تعاونی ها به جای رویکرد اقتصادی، بیشتر رویکرد آموزشی، آموزشی و انگیزشی دارند و هدف اصلی از تشکیل آنها آموزش و ترویج اصول و مفاهیم همکاری در بین دانش آموزان و تشویق آنها به همکاری و همکاری با هر یک است. دیگر و تقویت روحیه کمک متقابل، مشارکت در کار گروهی در مورد پرورش احساس مسئولیت و احترام به نظرات و عقاید دیگران است.

نوشته های مرتبط:

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *