به گزارش ایلنا، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان همزمان با افتتاح این پروژه ها در تصفیه خانه فاضلاب بوئین بانه گفت: پروژه آبرسانی شهر بانه از سد عباس آباد شامل خطوط انتقال آب است. (به طول 22.5 کیلومتر) از ایستگاه پمپاژ تا ظرفیت 550 لیتر در ثانیه و مخازن ذخیره به ظرفیت 10000 متر مکعب با اعتباری معادل 235 میلیارد ریال و سرمایه گذاری 573 میلیارد ریال می باشد.
آرش آریانژاد یادآور شد: این پروژه قرار است آب پایدار بخشی از شهر بانه را با ظرفیت 555 لیتر در ثانیه و حجم 8.5 میلیون مترمکعب در سال برای جمعیتی معادل 223 هزار نفر تامین کند.
وی افزود: آبرسانی به تصفیه خانه آب شرب شهر دیواندره و مجتمع روستایی اوباتو از سد سیازاخ با اعتباری معادل 12100 میلیارد ریال و سرمایه گذاری ارزشی 2500 میلیارد ریال از دیگر طرح های پیش بینی شده برای تضمین بلندمدت است. عرضه. آب دیواندره تا سال 1425، 250 لیتر در ثانیه برای این شهر و 80 لیتر در ثانیه برای مجموعه روستایی اوباتو تامین خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان جمعیت تحت پوشش این طرح را 51 هزار و 332 نفر عنوان کرد و افزود: بلافاصله پس از راه اندازی طرح، سیستم ازن با هدف بهبود آب شرب به این تصفیه خانه اضافه شد.
آریانژاد ادامه داد: برنامه سوم تامین آب از مدول دوم تصفیه خانه شماره 2 فاضلاب سقز از سد چراغ ویس با سرمایه گذاری 66700 میلیارد ریال است که می تواند با افزایش حجم آب درازمدت شهر سقز را تامین کند. ظرفیت 400 ریال لیتر در ثانیه به 600 لیتر در ثانیه می رسد تا 19 میلیون متر مکعب در سال تا سال 1425 برای جمعیت 200 هزار نفری تامین شود.
رئیس شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو استان کردستان گفت: بهره برداری از 2700 هکتار شبکه آبیاری و زهکشی گاران (ساخت منطقه 1 و 2 معادل 1100 هکتار و جنوب دریاچه زریوار 1600 هکتار) با سرمایه گذاری 44.4 تریلیون ریال یکی از این طرح هاست.
وی با اشاره به افتتاح فاز مایع تصفیه خانه فاضلاب سنندج با اعتباری بالغ بر 2580 میلیارد ریال که ظرفیت تصفیه خانه را از 100 هزار مترمکعب به 150 هزار متر مکعب در روز افزایش می دهد، افزود: جمعیت تحت پوشش آن از 460 هزار نفر افزایش یافت. ساکنان. به 700000 نفر بهبود کیفیت پساب خروجی و کاهش مقدار فسفر، نیترات و آمونیاک تا حد مجاز.
وی به بهره برداری از سه پروژه بزرگ در حوزه برق با اعتباری بیش از 25 هزار میلیارد ریال در دومین سفر هیئت دولت به کردستان اشاره کرد و گفت: تبدیل کامل شبکه مس استان به شبکه خودگردان الف. کابل نیز با اعتباری بالغ بر 11 هزار و 800 میلیارد ریال افتتاح و مورد بهره برداری قرار می گیرد.
رئیس شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو استان کردستان از دیگر پروژه های قابل افتتاح در سفر هیئت دولت، طرح بهارستان خبر داد و افزود: با بهره برداری از این پروژه، شبکه برق 644 روستاهای 10 شهرستان استان با سرمایه گذاری 3 هزار و 360 میلیارد ریال اصلاح، بهینه سازی و ساماندهی می شوند.
آریانژاد با اشاره به افتتاح پروژه خط فوق توزیع و احداث پست 6 سنندج، مزیت های این طرح را برشمرد و افزود: بهره برداری از این پروژه منجر به افزایش ظرفیت شبکه به منظور تامین برق شبکه جدید می شود. مشترکین در کشور منطقه مرکزی شهر سنندج با افزایش قدرت مانور، ضعف ولتاژ رفع شده و قابلیت اطمینان شبکه نیز بهبود می یابد.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در چارچوب دور دوم سفرهای استانی خود به منظور دیدار با جمعیت، بررسی مصوبات سفر دور اول و افتتاح 16 مرکز استان کردستان وارد سنندج شد. پروژه های بزرگ
رئیس نهاد ریاست جمهوری، وزرای کشور، فرهنگ و گرایش اسلامی، نیرو، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و رهبر انقلاب اسلامی. این بنیاد رئیس جمهور را در سفر به استان کردستان همراهی می کند. .
رئیس جمهور در ابتدای سفر به کردستان برای اولین بار در مراسم بهره برداری از راه آهن سنندج – همدان حضور یافت و این پروژه را به طور رسمی افتتاح کرد.
افتتاح راه آهن سنندج – همدان، افتتاح فرودگاه سقز، دیدار مردمی در سنندج، دیدار مردمی در بانه و دیدار با روحانیون از جمله برنامه های دکتر رئیسی بود.
دیدار با فعالان اقتصادی و نشست خبری از دیگر برنامه های دکتر رئیسی در سفر به کردستان است.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی در 26 تیر 1401 اولین سفر خود را به استان کردستان انجام داد.
رئیس جمهور پاییز سال گذشته نیز در قالب برنامه یک روزه بهره مندی از پروژه انتقال آب سد آزاد به سنندج به این شهر سفر کرد.
رکنا نیوز