وزن گوشت قرمز عرضه شده توسط انواع دام های ذبح شده در کشتارگاه های رسمی کشور در آذر 1402 36 هزار و 823 تن و سهم گوشت گاو و گوساله بیشتر از سایر انواع دام بوده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، بر اساس نتایج این بررسی، گوشت گاو و گوساله با 20 هزار و 436 تن 55.5 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 12711 تن، گوشت بز و بز با 2564 تن و سایر انواع حیوانات با 1112 تن به ترتیب 34.5، 7 و 3 درصد از وزن کل گوشت قرمز ارائه شده را تشکیل می دهند.
مقایسه عملکرد کشتارگاه های رسمی کشور در آذر ماه 1402 با ماه مشابه 1401 حاکی از کاهش 26 درصدی عرضه گوشت قرمز به کشتارگاه های رسمی کشور است.
میزان تولید گوشت در آذرماه 1402 نسبت به ماه مشابه 1401 برای گوسفند و بره 42 درصد، بز و بز 27 درصد، گاو و گوساله 13 درصد، گاومیش و گاومیش جوان 21 درصد و گاومیش جوان 55 درصد کاهش داشته است. برای شتر و شتر جوان.
همچنین نتایج این بررسی آماری نشان می دهد که میزان عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در آذرماه 1402 نسبت به ماه قبل (آبان) تقریباً یک درصد کاهش داشته است.
انتهای پیام