شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴
چرا آمار شکست پروژه های رمزارزی بالا است؟

چرا نرخ شکست پروژه های ارزهای دیجیتال اینقدر بالاست؟


در سال‌های اخیر، دنیای ارزهای دیجیتال شاهد ظهور تعداد بی‌سابقه‌ای از پروژه‌های ارزهای دیجیتال بوده است که ناشی از رونق بازار در سال‌های 2020-2021 بوده است. با این حال، یک مطالعه جامع جدید یک واقعیت تلخ را نشان می دهد. این مطالعه نشان می‌دهد که تقریباً دو سوم پروژه‌های ارزهای دیجیتال شکست می‌خورند.

تجزیه و تحلیلی که توسط AlphaQuest و Storyble بر روی بیش از 12000 پروژه انجام شد، نشان داد که 72 درصد از پروژه‌های تشکیل‌شده در دوران رونق با شکست مواجه شدند. در مجموع، بیش از 8850 پروژه ارزهای دیجیتال در سال گذشته نابود شدند.

سال 2023 سخت ترین سال در دوره مورد بررسی (2020-2023) بود، اما تقریباً 60 درصد از سکه های مرده در این دوره ناپدید شدند. در پایان مطالعه، مشخص شد که 65 درصد از کل پروژه‌های ارز دیجیتال مورد تجزیه و تحلیل تکمیل شده‌اند.

به گزارش وب سایت تجارت نیوز، محققان از معیارهای خاصی برای طبقه بندی پروژه به عنوان نمونه شکست خورده استفاده کردند.

حجم معاملات کم، نقدینگی کم، حساب‌های غیرفعال یا حذف شده توییتر، تعطیلی وب‌سایت و حذف از فهرست CoinMarketCap از جمله معیارهای بررسی بودند. این روش عوامل اصلی را که منجر به شکست پروژه‌های ارزهای دیجیتال می‌شود شناسایی کرد و بینشی از چالش‌های پیش روی این پروژه ارائه کرد.

ویژگی های رایج ارزهای شکست خورده
تحقیقات انجام شده بر روی پروژه های رمزنگاری شکست خورده ویژگی هایی را نشان داده است که بیشتر آنها دارای مشترک هستند. نزدیک به 93 درصد از این پروژه ها با کمبود نقدینگی یا کاهش حجم معاملات مواجه هستند. این مشکل نشان دهنده علاقه کم سرمایه گذاران است.

علاوه بر این، بیش از نیمی (58 درصد) از پروژه‌های رمزنگاری شکست خورده دارای حساب‌ها یا وب‌سایت‌های توییتر غیرفعال یا حذف شده بودند که نشان‌دهنده عدم مشارکت اجتماعی یا حضور عملیاتی مداوم است.

نزدیک به نیمی (48٪) از این سکه ها نیز از پلتفرم های ردیابی مانند CoinMarketCap حذف شده اند که شکست آنها را تأیید می کند.

تاثیر نوسانات بازار ارزهای دیجیتال و ورشکستگی
این مطالعه همچنین آسیب‌پذیری پروژه‌های ارزهای دیجیتال را در برابر نوسانات بازار و سقوط بازیگران اصلی این صنعت برجسته کرد. از جمله این موارد، فروپاشی Terra Foundation و FTX بود که تأثیر عمیقی بر بازار ارزهای دیجیتال داشت.

در این تحقیق، تأثیر حامیان مالی معروف بر موفقیت پروژه‌های ارزهای دیجیتال نیز مورد بررسی قرار گرفت. محققان دریافتند که حتی پروژه‌هایی که توسط افراد برجسته و شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر مانند Three Arrows Capital حمایت می‌شوند، نرخ شکست بالایی دارند.

میانگین طول عمر پروژه های ارزهای دیجیتال
این گزارش همچنین نشان داد که میانگین عمر پروژه‌های ارزهای دیجیتال سه سال است، اما پروژه‌هایی که شکست خورده‌اند عمر کوتاه‌تری دارند و به طور متوسط ​​تنها ۲.۲۱ سال دوام می‌آورند. از سوی دیگر، تنها 22.40 درصد از پروژه‌های ارزهای دیجیتال توانستند بیش از چهار سال زنده بمانند.

علیرغم نرخ بالای شکست، صنعت ارزهای دیجیتال همچنان برای بقای خود وعده می دهد. ظهور مداوم پروژه‌ها و روایت‌های جدید رمزنگاری، انعطاف‌پذیری این بازار را نشان می‌دهد. کلید موفقیت در سرمایه گذاری هوشمندانه و یادگیری از تجربیات گذشته نهفته است. همانطور که صنعت کریپتوکارنسی توسعه می یابد، چالش ها نیز باید مورد توجه قرار گیرند.

220

]
منبع خبر: https://www.khabaronline.ir/news/1876005/%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%85%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

سقوط قیمت بیت کوین پس از تهدید ترامپ به تعرفه ۵۰ درصدی بر اتحادیه اروپا!

سقوط قیمت بیت کوین پس از تهدید ترامپ به تعرفه ۵۰ درصدی بر اتحادیه اروپا!

قیمت بیت کوین در تاریخ ۲۳ مه با آغاز معاملات در بازار وال‌استریت و به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *