سایر موضوعات

چرا نباید عسل و خربزه را همزمان خورد؟















اطلاعات بهداشتی:

یک متخصص طب ایرانی با بیان اینکه به گفته حکمای این دارو، غذاها باید با توجه به فوایدشان خورده شود، گفت: مصرف همزمان برخی مواد غذایی مانند خربزه و عسل می تواند باعث دل درد و آسیب به بدن شما شود.

چرا نباید عسل و خربزه را همزمان خورد؟

دکتر نفیسه حسینی یکتا گفت: در طب ایرانی مصرف مواد غذایی با فواید آن توصیه شده است. به عنوان مثال، برخی از ما عادت داریم که غذاهای عدس را با گلپر میل کنیم و این عادت بیشتر از صرف طعم غذا است زیرا گلپر برای عدس مفید است.

وی افزود: نمونه دیگری که می توان به آن اشاره کرد مصرف ماست و خیار با نعنا است. نعناع می تواند خاصیت سردی ماست و خیار را اصلاح کند و شخصیتی فرومایه ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه مصرف همزمان برخی غذاها با هم از نظر طب ایرانی منع شده است، ادامه داد: نظر حکمای طب ایرانی حاکی از آن است که ترکیب دو ماده غذایی با هم می تواند کیفیت نامناسبی برای بدن ایجاد کند. در متون کهن طب ایرانی به این موارد اشاره شده است و اگر بخواهیم به زبان امروزی به آن اشاره کنیم باید ترکیب موادی که مصرف آنها با هم ممنوع است را بررسی کنیم.

حسینی یکتا تصریح کرد: ماهی با تخم مرغ یا خربزه با عسل از جمله غذاهایی هستند که از نظر طب ایرانی نباید با هم مصرف شوند. تجربه نشان داده است که خوردن همزمان این غذاها باعث دل درد و آسیب به بدن می شود.


بخش

خواننده سایت،


فقط اخبار رسانه های رسمی کشور را منعکس می کند.






2

مردم این مقاله را دوست داشتند


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا