چاپگرهای سه بعدی به کمک سازندگان قطعات آمده اند
چاپگرهای رزینی و پلیمری دستاورد یکی از این شرکت ها است که به گفته آنها قطعات چاپ شده توسط این دستگاه ها نمونه اولیه نیستند، بلکه قابل استفاده در دستگاه ها و سیستم ها هستند.
بهرام کاظمی، یکی از پژوهشگران این بنگاه دانش بنیان در گفت وگو با ای بی اس نیوز، وی حوزه کاری این شرکت را پرینترهای سه بعدی می داند و می گوید: روی طراحی و ساخت انواع پرینترهای سه بعدی تمرکز کرده ایم.
وی پرینترهای سه بعدی FDM، پرینترهای FDM درجه حرارت رزینی و صنعتی را از دستاوردهای این شرکت دانست و یادآور شد: از چاپگرهای FDM دمای صنعتی برای چاپ پلیمرهای صنعتی مانند پلی کربنات و پلی آمید استفاده می شود.
کاظمی با بیان اینکه فناوری های به کار رفته در این چاپگرها متفاوت است، گفت: چاپگرهای FDM عموما رشته ها و سیم های پلیمری را چاپ می کنند اما چاپگرهای رزینی با استفاده از اشعه ماوراء بنفش لایه به لایه فوتورزین ها را خشک کرده و چاپ می کنند.
این محقق خاطرنشان کرد: در حال تحقیق در مورد چاپگرهای رزینی هستیم که فناوری آنها بر پایه DLP به عنوان یکی از جدیدترین فناوری های چاپ رزینی است. این فناوری یکی از فناوری های منحصر به فرد است.
وی با اشاره به اینکه پرینترهای FDM در دمای صنعتی در مقیاس صنعتی تولید می شدند، گفت: محصولات نهایی ساخته شده از این چاپگر به خوبی نمونه اولیه نیستند، اما قطعات تولید شده از آن قابل استفاده در دستگاه ها هستند.
کاظمی کاربرد پرینترهای رزینی را در طلاسازی، جواهرسازی و دندانپزشکی تشریح کرد و توضیح داد: این چاپگر می تواند نمونه اولیه دندان فرد را چاپ کند و در جواهرسازی نمونه ها را با یک نوع رزین ریخته گری چاپ کرده و در استوانه ای برای ریخته گری قرار می دهد. . این کار باید دقیق انجام شود و در نهایت طلا تولید خواهد شد.
به گفته وی تمامی محصولات تولید شده در این شرکت تجاری سازی شده است.
انتهای پیام