نسترن رفیعی، عضو انجمن ساتکا نیز خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل بالای کشور در استفاده از انرژی بادی و خورشیدی، نیروگاه های خورشیدی و بادی می توانند مسیر آینده تولید برق باشند.برق در صنعت فولاد. ، صنعت فولاد می تواند نیروگاه های خورشیدی را در منطقه خود یا نزدیک به آن بسازد و از آن به عنوان برق خود (و متصل به شبکه) استفاده کند. آنها همچنین می توانند نیروگاه هایی را در مکان دیگری بسازند و برق تولید شده توسط شبکه را ترانزیت و مصرف کنند.
نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و عرضه کنندگان کالاها و خدمات انرژی های تجدیدپذیر (ساتکا) با اشاره به تفاهم نامه دو وزارتخانه برای ساخت 10 هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر گفت: صنایع باید واگذار شود و این رویکرد. از روی آوردن صنعت فولاد به سمت توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر جلوگیری می کند.
اکبر ادیب فر، عضو هیئت مدیره انجمن ساتکا نیز به جشنواره فولاد گفت: صنعت فولاد در ماه های اخیر واکنش مثبتی به استفاده از انرژی های تجدیدپذیر داشته است. زیرا فناوری های ذخیره سازی در دنیا در حال پیشرفت هستند و در آینده می توانند مشکل نوسان برق تجدیدپذیر را حل کنند.
وی همکاری فعالان انرژی های تجدیدپذیر با فعالان فولاد را یک برد برد عنوان کرد و خاطرنشان کرد: انجمن ساتکا شامل تولیدکنندگان، تامین کنندگان، پیمانکاران و مشاوران است و می توانند از طریق این سازمان ارتباط خود را با فولادسازان برقرار کنند.
در این کارگاه حمیدرضا صالحی، نایب رئیس کمیته انرژی اتاق ایران نیز خاطرنشان کرد: فولاد یکی از بزرگترین مصرف کنندگان انرژی در کشور است. ما به عنوان تولیدکنندگان برق پاک باید تلاش کنیم تا سبد مصرف انرژی گسترده تری نسبت به برق پاک داشته باشیم و این یک ماموریت کلیدی انجمن ساتکا است.
نایب رئیس انجمن ساتکا خاطرنشان کرد: از آن زمان بود که در اطلاعیه وزارت نیرو در خصوص کد پولی معدنچیان (معدنداران) که در 30 آذرماه امسال اعلام شد، میانگین تولید ماهانه نیروگاههای تجدیدپذیر اعلام شد. اکنون باید تعجب کنیم که چرا وزارت نیرو تولید روزانه را در متن پیشنویس مکمل انرژیهای تجدیدپذیر برای صنایع گنجانده است.
ایمان احمدی عضو هیئت مدیره انجمن ستکا نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: در تابستان سال جاری کشور با 13 هزار مگاوات کسری برق مواجه بود که صنایع اولین قربانی این کسری بوده و به شدت متضرر شدند. تلفات. همچنین در سال های اخیر و آینده دچار کسری گاز در کشور شده ایم.
استقبال از صنعت فولاد در ساخت نیروگاه های تجدیدپذیر
به گزارش ای بی اس نیوزسید محمد جواد موسوی نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و عرضهکنندگان کالا و خدمات انرژیهای تجدیدپذیر (ساتکا) در کارگاه آموزشی انرژیهای تجدیدپذیر که در حاشیه جشنواره فولاد برگزار شد، با اشاره به امضای تفاهمنامه بین وزارتخانه انرژی و نیروگاه تجدیدپذیر وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: اخیراً اصلاحیه ای در خصوص احداث دو هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر بر اساس این تفاهم نامه در دست تدوین است که به امضای وزارتخانه های نیرو رسیده است. و صنعت، معدن و تجارت».
وی افزود: بنابراین صنعت فولاد باید اطمینان حاصل کند که ادامه ساخت نیروگاه های سوخت فسیلی نه تنها راه حلی برای کسری برق آنها باشد، بلکه کشور را با کسری گاز بیشتر مواجه خواهد کرد. این در حالی است که در سال 2020، 83 درصد از نیروگاه های ساخته شده نیروگاه های تجدیدپذیر بودند، این روند به خوبی جهان را نشان می دهد.
محمود کریمی عضو هیئت مدیره انجمن ساتکا با بیان اینکه استفاده از انرژی های تجدیدپذیر برای صنعت فولاد مزیت ها و فرصت های زیادی دارد، افزود: از جمله این مزیت ها سرعت ساخت نیروگاه های تجدیدپذیر به ویژه نیروگاه های خورشیدی است. ده ها مگاوات نیروگاه خورشیدی را می توان در سه یا چهار ماه ساخت و به صورت موازی و مدولار می توان آن را چندین برابر کرد.
absnews
وی افزود: با توجه به نوسانات تولید برق در نیروگاه های تجدیدپذیر، وظیفه وزارت نیرو و نیرو دریافت برق تولیدی نیروگاه های تجدیدپذیر به شبکه و تامین برق صنعت فولاد در این نیروگاه است. شکل یک خط ثابت به این ترتیب شبکه نقش ذخیره سازی نیروگاه های تجدیدپذیر صنعت فولاد را ایفا می کند، اما نکته مهم این است که برق تزریقی به شبکه باید محاسبه شده و برای یک سال یا یک فصل یا به یک خط صاف تبدیل شود. یک ماه، اما از قبل، نویسنده ضمیمه فعلی قرار است یک روز قبل تولید و روز بعد به صنعت تحویل دهد.
موسوی تاکید کرد: با توجه به نوسانات انرژی های تجدیدپذیر در روزهای مختلف، این رویکرد منطقی نیست و مانع از روی آوردن صنعت فولاد به سمت توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر می شود که احتمالاً هدف نویسندگان این پروژه نبوده است. .
کسری برق و کسری تراز گاز کشور
وی عدم نیاز به سوختی مانند گاز و کاهش هزینه های بهره برداری نیروگاه خورشیدی را از دیگر مزایای این نیروگاه ها دانست به طوری که تا 20 سال با کمترین هزینه کار می کنند.
سبد انرژی بیشتر از برق پاک
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز