سایر موضوعات

پیش بینی می شود سطح زیر کشت گیاهان دارویی در کشور به 500 هزار هکتار برسد.

حسین زینلی گفت: با کشاورزی قراردادی و تولید محصولات منطبق بر مقررات و استانداردهای بین المللی باید کمک قابل توجهی به صادرکنندگان برای صادرات محصولات سالم و پایدار به بازارهای بین المللی کنیم.

**کشاورزی قراردادی و مدیریت بازاریابی و صادرات گیاهان دارویی

absnews

وی افزود: با تولید محصولات استاندارد و پایدار و با روش های نوین بازاریابی می توانیم محصولات گیاهی با ارزش واقعی امروز دنیا را در بازارهای جهانی عرضه کنیم و از منابع این کشور بهره مند شویم.

بر اساس این گزارش، نشست تولید، برندسازی و بازاریابی ارگانیک با حضور محمدمهدی برومندی معاون امور باغبانی، میرهادی سیدی مشاور امور بین الملل سازمان توسعه و تجارت، علی ابراهیمی نماینده ستاد توسعه علمی و فناوری کشور برگزار شد. گیاهان دارویی و طب سنتی، نمایندگان مرکز تجارت جهانی ITC، نمایندگان امور بین الملل وزارت جهاد کشاورزی و معاونان و کارشناسان دفتر اجرایی طرح ملی گیاهان دارویی حضور داشتند.

محمدمهدی برومندی گفت: پیش بینی می شود با مشارکت مردمی، مسئولیت تولیدکننده و برنامه راهبردی سطح زیر کشت گیاهان دارویی کشور تا سال 1405 به 500 هزار هکتار برسد.

absnews

به گفته وی، مشکلاتی در حوزه صنایع تبدیلی و صادراتی وجود دارد که برای رفع آنها نیازمند تلاش بیشتر هستیم.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: ایران با داشتن 261 هزار هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی در سال 1400 حدود 400 هزار تن محصول تولید کرده است.

معاون باغبانی رئیس جمهور در پایان به شرکت کنندگان در سازمان، شرکت کنندگان و مدرس دوره سباستین الکساندر تبریک گفت.

مجری طرح گیاهان دارویی نیز در این نشست اظهار داشت: با کشاورزی قراردادی و تولید محصولات مطابق با مقررات بین المللی می توان بازاریابی و صادرات گیاهان دارویی را مدیریت کرد.

برومندی بیان کرد: می توانیم با مشارکت تولیدکنندگان و صادرکنندگان گام های بلندی در این زمینه برداریم.

این مسئول اضافه کرد: بر اساس مصوبه سند توسعه گیاهان دارویی شورای انقلاب فرهنگی در سال 1390 با مشارکت مردم و مسئولیت تولیدکنندگان و داشتن برنامه راهبردی، پیش بینی می شود سطح زیر کشت به 500 هزار هکتار برسد، اینجا 1405 .

وی گفت: ایران به دلیل تنوع اقلیمی رتبه نخست تولید زعفران، گل محمدی و موسیر ایرانی را در جهان دارد.

مجری طرح داروهای گیاهی در پایان گفت: با مدیریت فرآورده های دارویی گیاهی ارزش افزوده فرآیند تولید صادراتی افزایش می یابد و مردم از غذای سالم برخوردار می شوند.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدمهدی برومندی معاون امور باغبانی در نشست دوره آموزشی تولید ارگانیک، برندسازی و بازاریابی ضمن تاکید بر لزوم برگزاری چنین دوره هایی گفت: : آموزش مهمترین رکن توسعه پایدار انسانی است.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا