پیشنهاد معاونت علمی رئیس جمهور برای توسعه بازار محصولات سلامت دانش بنیان

دهقانی محصولات فناورانه و نوآورانه تولید شده توسط دانش آموزان را بسیار ارزشمند دانست و ادامه داد: استفاده بهینه از این ظرفیت ها باید به یک فرهنگ عمومی در کشور تبدیل شود. اطمینان حاصل کنید که مردم و جامعه برای محصولات و خدمات ارزشمند هزینه می کنند و تفاوت بین محصولات خوب و بد را می دانند. بنابراین سعی کنید از دانش و توان خود حداکثر در توسعه محصول خود استفاده کنید و بدانید که موفقیت تنها در ساختن یک کسب و کار نیست، بلکه در ساخت مدل کسب و کار نیز هست.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، دانشجویان را به تولید محصولات کاربردیتر که بتواند نیازهای فناورانه کشور را برآورده کند، تشویق کرد و گفت: شما حلقه اصلی و مهم زنجیره ارزش علم و فناوری و بازیگران کلیدی در اکوسیستم فناوری، نوآوری و کارآفرینی در کشور. و باید به توانایی های خود ایمان داشته باشید و برای پیشرفت کشور اقدام کنید.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، نبود رقابت در بازار را از مهمترین چالشهای حوزه سلامت برشمرد و گفت: به جای حمایت از محصولات جدید، باید به فکر توسعه بازار محصولات قدیمی و تولیدی باشیم. محصولاتی که زمینه فروش بیشتر و بهتر این محصولات را فراهم کنند.
وی افزود: حوزه بیوتکنولوژی یکی از حوزه های کاربردی و راهبردی کشور است که باید تلاش کنیم از تولید محصولات و فعالیت فناوران در این حوزه حمایت کنیم و بازار داخلی این محصولات را در داخل و خارج کشور ارتقا دهیم. مرز ها. .
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر روح الله دهقانی از پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در گروه فناوری و خلاق دانشجویی دهه 80 مستقر در ایستگاه نوآوری شریف بازدید و از محصولات فناوری آنها بازدید کرد.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت علمی، وی افزود: محصولات تولید شده در سطح دانش آموزی مبنای تولید است که کشور را به سمت خودکفایی و رفع نیازهای فناورانه سوق می دهد. علم و دانش موثر برای تبدیل شدن ایران به کشوری قدرتمندتر.
وی در این بازدید خطاب به دانشجویان مربوطه گفت: وجود شما در کشور بهترین و ارزشمندترین سرمایه ایران است و ما وظیفه داریم با حمایت خود از شما افراد موثر و کارآمد در کشور بسازیم.
انتهای پیام
دهقانی خطاب به دانش آموزان فناور گفت: سعی کنید محصولاتی را تولید کنید که مورد نیاز کشور و مردم باشد و برای رفع مشکلات و چالش های امروز و فردای ایران مورد استفاده قرار گیرد.
معاون علمی عدم رقابت در بازار را بزرگترین چالش حوزه بهداشت و درمان خواند و افزود: به جای حمایت از محصولات جدید باید به فکر توسعه بازار محصولات قدیمی و تولیدی باشیم تا زمینه فروش بیشتر و بهتر این محصولات فراهم شود.