سایر موضوعات

پیشنهاد ایجاد صندوق حمایت از صادرات محصولات کشاورزی برای پوشش نوسانات ارزی

وی افزود: اگر صادرات محصولات کشاورزی برای رشد اقتصادی مهم است و ایجاد اشتغال می کند باید از صادرکنندگان حمایت کنیم.

کیوان کاظمی افزود: برای رفع برخی از مشکلات صادراتی در بخش تجهیزات و لوازم نوین آبیاری می توان از تجربیات صادرکنندگان در بخش کشاورزی استفاده کرد.

absnews

وی گفت: برای رفع برخی از مشکلات صادرکنندگان در جلسه ای پیشنهاد دادیم که گمرک ایران ارزش کالای اظهار شده توسط صادرکننده داخلی را بر اساس اسناد مناقصه طبق ماده (16) قانون گمرک قبول کند. . .

absnews

عباسیان افزود: تاکنون استانداردهای زیادی در زمینه آبیاری و لوله و اتصالات تدوین شده است که در سایت این سازمان قابل مشاهده است.

وی درباره رقابت پذیری و حل مشکل قیمت کالاهای تولید داخل گفت: سازوکارهای زیادی در حوزه محصولات کشاورزی داریم که از جمله می توان به مشوق ها و کاهش یا حذف تعرفه برای شرکت هایی که قدرت رقابت دارند اشاره کرد.

در ادامه این جلسه، رئیس دفتر صنایع غذایی و لبنیات دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی بر بازاریابی و تقویت فرهنگ در زمینه لوازم و تجهیزات، سیستم های نوین آبیاری در هدف تاکید کرد. کشورها و گفت: در این راستا معاونت آب و زمین، دفتر امور بین الملل و سازمان های تخصصی از طریق وزارت امور خارجه کشور، وزارتخانه ها می توانند برای اولین مذاکرات در این زمینه زمینه سازی و مشورت کنند. کشورهای هدف

وی قیمت محصول را مهمترین دغدغه صادرکنندگان می داند و اذعان می کند: بخش خصوصی باید تفاوت قیمت را در بازار تحمل کند.

شهره نهراز عوامل خارجی را خارج از کنترل و اراده صادرکنندگان دانست و گفت: برخی از عوامل جنبه داخلی دارد و موضع اخیر اتحادیه اروپا و چین بر پول ملی کشور تاثیر گذاشته است.

نماینده بانک مرکزی در عین حال انتقال پول را یکی از مشکلات عمده صادرکنندگان دانست و گفت: برای انتقال ارز به دنبال راهکار بوده ایم.

در این جلسه نماینده سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد که آمادگی تدوین استانداردهای جدید برای توسعه صادرات را دارد.

وی از تشکیل کارگروه تخصصی صادرات تجهیزات نوین آبیاری حمایت کرد و گفت: تشکیل این کارگروه ساماندهی و مستندسازی اقدام خوبی تلقی می شود.

در این جلسه رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران گفت: صادرات در شرایط تحریم انجام می‌شود و باید بر اساس واقعیت‌های توسعه صادرات، برنامه‌ریزی و درخواست اقدامات و درخواست‌های مورد نیاز باشد.

وی ادامه داد: این کمیسیون ویژه صادرکنندگان لوازم و تجهیزات نوین آبیاری در حمل و نقل، کارهای لجستیکی و قراردادهای بین المللی است.

رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران در عین حال شناسایی و تشکیل زنجیره تامین تولیدکنندگان لوازم و تجهیزات آبیاری نوین توسط بخش محروم را برای توسعه صادرات مهم توصیف کرد.

عابدی بر شناسایی اولویت های بازار تجهیزات نوین آبیاری تاکید کرد و گفت: باید میزان ظرفیت تولید و صادرات تجهیزات آبیاری نوین صادراتی به سایر کشورها نیز مشخص شود.

وی پیشنهاد تشکیل کمیته دائمی با مشارکت بخش خصوصی را برای حمایت از ورود به بازارهای خارجی و نظارت بر اقدامات بخش خصوصی و دولتی ذیل این کمیته داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، نماینده بانک مرکزی در جلسه بررسی موانع و مشکلات توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی و تجهیزات نوین آبیاری گفت: مشکلات زیادی وجود دارد و در پیشنهاد ما ایجاد صندوقی برای حمایت از صادرات بخش کشاورزی برای پوشش نوسانات ارزی است.

امیر عبدی افزود: با توجه به مشکلات پولی و اقتصادی نیاز به برنامه ریزی برای صادرات کالا وجود دارد و بخش خصوصی باید در تعاملات بین المللی واقع بین باشد.

حسین شهره نهراز از وزارت جهاد کشاورزی درخواست کرد در بودجه 1402 پیشنهاد تشکیل این صندوق را بدهد و ردیف بودجه برای آن در نظر بگیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا