اخبار سیاسی روز

پیرهادی: تقویت مشارکت مردمی موجب توسعه اقتصادی کشور می شود

یکی از اعضای هیأت رئیسه شورای اسلامی با تاکید بر اینکه موتور چرخه توسعه و پیشرفت کشور است، گفت: حمایت از بنگاه های ملی و کارآفرینان صنعتی و تولیدی کشور، تقویت روحیه تعاون در اقتصاد کسب و کار کشور. کشور، تسهیل حضور کسب و کارها و کسب و کارهای دانش بنیان. در بعد اقتصادی نیز اصلاح فرآیند خصوصی سازی با افزایش رقابت، نظارت و کنترل موثر بازار ارز یکی از ضرورت هایی است که علاوه بر افزایش مشارکت مردم باید مورد توجه قرار گیرد. برای رسیدن به اصل جهش تولید.

محسن پیرهادی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «جهش کوانتومی در تولید و مشارکت مردم»، افزود: اگرچه مسائل و چالش های اقتصادی در بیشتر سیاست ها و اولویت های کشور رعایت شده است و حل مشکلات اقتصادی مانند رشد تولید یا کاهش تورم و غیره. نقش بسیار مهمی در برنامه ریزی کشور ما دارند، اما باید بپذیریم که ساماندهی و توسعه بخش اقتصادی کشور بدون توجه به جنبه های اجتماعی امکان پذیر نخواهد بود. ظرفیت و مشارکت مردم

وی مشارکت مردم در حل مشکلات را مکمل سیاست ها و برنامه ریزی های اقتصادی دانست و افزود: حمایت از بنگاه های داخلی و کارآفرینان صنعتی و تولیدی در کشور، تقویت روحیه همکاری در امور اقتصادی کشور، کشورها، تسهیل حضور شرکت ها و شرکت های دانش بنیان . مبانی اقتصادی، اصلاح فرآیند خصوصی سازی از طریق افزایش رقابت، نظارت و کنترل موثر بر بازار ارز و … از ضروریاتی است که باید در کنار افزایش مشارکت مردمی برای تحقق اصل مورد توجه قرار گیرد. پیشی گرفتن از تولید و باروری اقتصاد کشور.

این نماینده هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه بسیاری از مشکلات کشور با تکیه بر ظرفیت سرمایه اجتماعی و مشارکت مردم در حل آنها قابل حل است، گفت: متاسفانه با وجود نقش تسهیل گر مردم در روند توسعه کشور. در کشورهای عمده دنیا هنوز در مرحله تدوین سیاست ها و اقدامات اجرایی هستیم، به اصل سرمایه اجتماعی و ظرفیت آن توجه چندانی نداریم، در حالی که در هر موضوع و مرحله ای که چشم انداز سرمایه اجتماعی و مشارکت مردمی است. قابل درک است، اثربخشی برنامه ها و سیاست ها افزایش یافته است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *